Överklagan nr 2 (förtydligande/komplettering) Dnr 6420-2018

 

Då jordbruksverket inte förstår vad jag överklagar, kommer här ett förtydligande av min överklagan.

Detta är en utökad överklagan som komplement till första överklagan, då jordbruksverket (=jbv) inte förstår vad jag skrivit och klagat på.

Här kommer därför en komplettering och förtydligande som alltså ska läsas ihop med de andra insända överklagandet.

 

Jag vill påminna, mitt internet är vidrigt dåligt. Denna gång hade jag tur att råka se rubriken på mejlen jbv/Susanna Svens sände till mig. Jag försökte öppna detta och när jag så gjorde så bröt internetet. Jag har alltså endast läst rubriken där det framgick att jbv inte fattar vad jag klagar över... Utifrån detta svarar jag med kanske mer än jag behöver, fattas något RING!

Sedan 14/11-18 har jag försökt få iväg detta, jag provar flera gånger om dagen, så kanske ni kan förstå hur svår min mejl är och förstår att mejl är ingen pålitlig leverans till mig. Det är tur om jag får mejl.

 

Först vill jag påpeka att jbv inte förstår mina överklaganden är om något ett bevis för att de har gått för långt. De kan inte längre se sanningen och inte förstår sanningen i läst text. Personligen tycker jag att jag varit mycket tydlig om man läser ALLT! Jag hänvisar alltså IGEN till alla tidigare insända skrivelser från mig, så man förstår helheten av det hela.

 

Jag fick min första hund 1976. Jag har från 1980 haft fler än en hund, och från 1980 haft hunduppfödning. Jag har haft hundar från i stort sett alla rasgrupper, alltså av olika typer, bakgrunder och storkelar. För att inte tala om hårlag o s v. Från och med 1981 har jag haft tre hundar och uppåt, under de flesta av dessa år över eller långt över 10 hundar. Ibland upp till 50 hundar. Jag har aldrig haft en vanskött hund, eller annat djur.

Jag har däremot hjälpt många med problemdjur genom åren. Det startade redan på 1980-talet. Ibland har det slutat med att djuren har flyttat till oss, ibland för rehabilitering och sedan omplacering, och ibland har de stannat livet ut hos oss. Så sent som för en vecka sedan fick jag besked om att jag lyckats hjälpa till att botade en en hund som var rädd för män. Detta efter 2 ½ månaders jobb. Duktiga hundägare som inte gav upp!

Jag är utbildad veterinärsassistent. Utbildad ringsekreterare. Gått flertal hundpsykologikurser. Jobbat yrkesmässigt på heltid med "hundtrim" (bad, kloklippning, tandstensskrapning, analsäckstömning, klippning, trimning o s v) i över 20 år och vidare i 20 år på deltid. Jag är utbildad instruktör/dressyr. Jag har dömt på hundutställningar. Jag har hållit åtskilliga kurser och föreläsningar genom åren av olika slag. Sista kursen, som den gången var för utställningsträning, höll jag så sent som i somras. O s v. Denna kunskap och erfarenhet som jag har är det få som har. Med den kunskapen och erfarenheten sköts mina hundar och fåglar!

Om det ändå fanns någon som hade i närheten av min erfarenhet och kunskap så skulle de fort förstå hur helt underbart mina hundar lever och önska att fler hundar i världen fick ha det lika bra! Men tyvärr, de är så få så de jobbar inte på sådana platser som granskar detta. Nu har inte tid att uppnå detta p g a att era jobb tar för mycket tid!

 

Anledningen till att jag delat upp det i punkter som jag numrerat är för att jag ska få lite struktur på det som jbv skrivit. De själva har enbart adderat punkter, numreringen som jag lagt in är från den ordning som de skrivit sina punkter i. Numreringen utgår ifrån den ordning uppifrån och ner som de själva använt i sin skrivelse.

 

Punkt 1:

När jag t o m visat dem en lista i datorn, så kan de inte påstå att jag inte vet hundantalet. DE SÅG LISTAN MED EGNA ÖGON, FLERA AV DEM TITTADE PÅ LISTAN OCH RÄKNADE HUNDNAMNEN PÅ LISTAN!!! Detta är alltså helt klar en ren och skär LÖGN när de påstår att jag inte har reda på mitt hundantal! Att de ljuger och hittar på ska inte jag straffas för.

Alltså slutsats, jag ska INTE ha anmärkningar för jbv lögner.

 

Punkt 2:

Har man som jag hade vid tillfället för besöket, 23 hundar hemma, som hade (och har) tillgång till ca 75 kvm inomhus varje dygn och där är det rent, och sedan ligger det 3 skitar i trappen, utanför inomhusmiljön men innanför uteutrymmet, i dragslussen mellan luckorna, så är det inte att betrakta som dåligt.

Speciellt med tanke på att det är både hanhundar och tikar i gänget och några av tikarna löper just vid det tillfället.

Lägger man sedan till att hundarna är avelshundar som sedan endast 5 dagar tidigare sammanförts från diverse olika håll och kanter.

2 av mina hundar var fortfarande placerade just vid tillfället, men alla övriga var hemma igen.

Hundar, och då speciellt avelshundar, har lätt att etablera rangordningen igen genom bl a avföring men framför allt genom urin. Utifrån detta ska det betraktas som makalöst rent, anser jag (jag jämför med hur det ser ut i andra kennlar eller där det finns flera sällskapshundar, som jag varit i, och då även under senare åren, då jag varit föranmäld innan jag kommit och jämfört med vad andra kennlar säger hur de har hos sig när de är här).

Bl a Giardia (=smittsam amöbaparasit) är så utspritt i Sverige idag så det är rena katastrofen. Ett katastrofläge som inte jbv tar det mista på allvar utan i Sverige har detta tillåtits att bli ett farsot bland hundar! Hundar sprider bl a detta på exporter så många utländska uppfödare inte vågar köpa hundar från Sverige längre, då svenska hundar är sjuka!

Lägger man sedan till att mer än hälften av hundarna som kommit tillbaka var fulla med Giardia, vilken man lätt kunde se och känna på lukten när de kom hem och fick behandling i 7 dagar med axilur. Även de som varit hemma fick behandling p g a risk för smitta.

Flera av hundarna blev akut skitnödiga och fick lös mage under dessa dagar, det var heller ingen tvekan om att flera av dem hade ont i magen. Typiska tecken när Giardia drivs ur kroppen.

Allt detta lidande är igen direkt effekt av jordbruksverkets idioti.

Vem som helst måste inse att tre skitar i dragslussen är inget att orda om, speciellt under dessa alla olika omständigheter.

Flr att förtydliga: Alla hundar som var placerade, var på olika ställen. Vissa var två på samma ställe. Aldrig fler av mina på samma ställe. De var spridda med över 25 mils avstånd i olika familjer. Alla hos privatpersoner, ingen i kennel.

Somliga hem där de bodde var de ensam hund i familjen, och vissa var tillfälligt placerade där det redan fanns en eller högst två hundar.

Hundarna har efter behov bytt hem, kommit tillbaka, placerats hos andra o s v under denna sommar. De har också sett mig komma och gå om och om igen, för träning, kloklippning, tandstensskrapning o s v. Vissa hem hade folk som inte ville eller kunde sköta detta. Jag har åkt kors och tvärs en hel sommar. Är det bra för hundar? Knappast! De hade mått bättre av att få vara hos mig och jag hade haft mer tid över till skoj, lek, aktivering och annat, och också mer pengar över till annat skoj för hundarna än bensin och bilreparationer. Framför allt hade de fått vara tillsammans och mått bra hela tiden och blivit konsekvent behandlade med största kunskap, erfarenhet och kärlek.

Detta tvingades mina hundar genomlida p g a jordbruksverkets vidriga hitta-på-beslut.

Trots det så var det så rent här vid jbv besök!

3 skitar som jag dessutom tog upp medan de var här och skitarna var inte ens inomhus, är att betrakta som ingenting!

Egen erfarenhet: Jag har varit ut och in i många kennlar och hos många hundägare, det är få som har så rent och utan hundlukt i huset som jag har. När andra kennlar och flerhundsägare läser vad ni skriver om min kennel blir de helt förskräckta och fattar inte hur jag som har så fantastiskt kan få sådana omdömmen, och de blir otroligt rädda för att bli granskade själva, då nästan ingen av dem anser sig själva ha så välskötta hundar och dessutom i kombination med så rent och bra som jag håller mina hundar och har kring mina hundar.

Så blir många som har en och två hundar ännu mer nervösa, då vissa av dem anser det vara ok att deras hundar pissar och skiter inne hela tiden! Vissa hundägare t o m anser att hundar inte går att lära att göra sina behov utomhus!

Hos några som har sådan hundhållning har några av mina hundar tvingats att tillbringa sommaren, eller delar av sommaren, och sedan kom hem och blev duktiga på mindre än en vecka, det är ett makalöst arbete med hundarna som ligger bakom det, dygnet runt!

Vem som helst som begriper sig på hundar vet att det visar på mitt stora kunnande och engagemant för och med mina hundar och att jag lägger ner tid 24 timmar per dygn på dem, annars vore detta resultat inte möjligt!

Förstår man inte detta, så beror det helt enkelt på att man inte har tillräcklig kunskap om hundar.

Sedan har alla hundar här hundluckor. Det tycks inte jordbruksverkets personal förstå. De skriver att hundarna ska RASTAS OFTARE! Hur kan hundar rastas oftare än att utöver promenader "på skogen", utsläpp på framsidan, utsläpp på baksidan och dessutom har möjlighet att gå ur NÄR DE VILL genom hundluckorna DYGNET RUNT bli rastade oftare? Det är helt enkelt TEKNISKT OMÖJLIGT! Denna punkt ska alltså STRYKAS!

Min kennel ska betraktas som makalöst ren och fin med tanke på allt. Hundar är inte porslinsfigurer utan levande varelser. Hundar skiter.

Det snitt av hur hundarna i vår familj vistas vid jbv besök är inte hela sanningen. De nyttjar större delar av huset under dygnets olika timmar. Men det är inget som jbv vill veta, säger de till mig, utan de bedömmer enbart efter då när de är här. Följande utrymmet vistas hundarna i under olika tidpunkter på dygnet:

Rum Våningsplan m2
Hall NB 7,1796 kvm
Kök NB 9,8862 kvm
Toa NB 3,105 kvm
Matrum NB 13,77 kvm
Vardagsrum NB 16,7628 kvm
Hall ÖB 11,9695 kvm
Sovrum ÖB 12,85225 kvm

Samtliga dessa utrymmet inomhus gick jbv igenom vid sitt besök, slutsats, ingen skit eller piss någonstans i dessa rum.

Slutsats: Se punkt 4.

 

Punkt 3:

Musse blev placerad på försommaren i ett hem där han blev biten strax nedanför ögat, en direkt placering p g a jbv beslut. Jag var tvungen att ta hem honom fort, och placera en annan hund i ett tillfälligt hem istället (p g a jbv beslut), så jag kunde rehabilitera Musse.

Sedan när såret till sist var bra placerade jag honom på ett annat ställe (p g a jbv beslut), då det fanns andra placerade hundar (p g a jbv beslut) som behövde mig mer akut just då.

Då tog det ca en månad, sedan började han återfalla i samma hemska stressbeteende som han hade när han flyttade till mig när han var 5 år (han är nu lite drygt 11 ½ år).

Han fällde pälsen så det rök hår omkring honom när han ruskade sig. Han var dessutom mer stressad för varje gång jag hälsade på honom. Jag var rädd han skulle börja magra av igen, då han var så otroligt mager från c 3 månader (från han hade flyttat ifrån mig till han hade magrat av sig det hull han hade när han levererades) till 5 års ålder (då matte dog och hunden kom tillbaka till mig).

Denna hund var INTE mager vid besöket. Men han hade kunnat bli det igen, om jag inte hade tagit hem honom fort om när jag såg att stressen hade startar i honom.

Jag vet hur dåligt han mådde när han flyttade till mig vid 5 års ålder, och idag, 11 ½ år gammal, kan en sådan stress bli hans död!

När han kom hem hade han dessutom dragit på sig en hemsk öroninflammation i båda öronen, som tycks ta ovanligt lång tid att svara på behandlingen, troligen p g a all stress han upplevt denna sommar (p g a jbv beslut). Sedan hade såret som han haft i början av sommaren blivit öppet igen och varade! Troligen det också p g a stress.

Allt p g a jordbruksverket som plågar djur!

Att ljuga och säga att denna hund var mager vid deras besök, är inget annat än REN LÖGN! Veterinärintyg finns!!!

Däremot hade han fortfarande rester av stress i sig vid deras besök från denna sommar och han hade tappat extremt mycket päls, men han hade slutat att fälla sedan han kom hem när jordbruksveket var här. Korthårig för sin ras, kan man säga att han var. Att ljuga och säga att han var mager är bullshit! Vid deras besök var han 4,2 kg tung. Vid 5 års ålder när han flyttade till mig vägde han 3 kg. Då var han mager! Han har veterinärintyg att han är ua i hullet vid en vikt av 4,1 kg!

Att han farit så illa denna sommar är utan tvekan ett verk av jordbruksverket, DE bör ta ansvar för vad de stället till med när de hittar på lögner och gör en massa idiotbeslut som vilar på deras lögner.

Denna punkt ska alltså INTE finnas med över huvud taget. Den består av en ytterst stor okunskap eller ett mycket stort djävulskap! Jag gissar efter flera år av förföljelse av jbv, som startade 1999, på det sistanämnda.

 

Punkt 4:

Då punkt 2 och 4 är samma sak, d v s orsak och verkan, så finns alla svaren på detta under punkt 2.

Se punkt 2.

Slutsats punkt 2 och 4: dessa är för det första en anmärkning. Att bara dela upp den i två anmärkningar på detta viset är ett tydligt bevis igen för jbv överdrifter och skarvningar så det ska passa deras agenda. Enbart med tanke på hundluckorna är rastningen rena bullshut! När det gäller smutsigt är det en ENORM överdrift med tanke på utrymmet, hundantal och alla andra omständigheter. Dessutom när jag tar bort skiten framför ögonen på dem så är det LÖJLIGT att säga att det ska vara rent inom en viss antal dagar!!! Det var inget skit när de gick då det togs upp av mig under deras besök! Detta ska ses som ett BEVIS på hur BRA mina hundar har det, inte anmärkas på!

Dessa två punkter ska alltså strykas.

 

Punkt 5:

Jag anser inte att jag ska straffas för att jag ser till att mina hundar mår bra. Däremot borde jordbrukverket straffas som utsatt så många hundar för lidande denna sommar p g a att de tagit från mig ett tillstånd, utan att ha någon grund för det. Och för att inte gett mig en möjlighet att överklaga deras indragna tillstånd när det hände, oavsett när det hände.

Se enbart på vad Musse fått genomlida p g a detta beslut, som vilar på ett gungfly. Kom ihåg att vi pratar om 25 hundar, flera av dem har lidit svårt under denna sommar (p g a jbv beslut)! Det är OFÖRLÅTLIGT det som jbv gör! De borde MINST bli straffade för DJURPLÅGERI p g a följderna av deras LÖGNER!

De har ju själva inte reda på när de drog in mitt tillstånd ens idag. De ger olika datum hela tiden. Detta tyder, enligt mig, på att det så kallade indragna tillståndet är något som de hittat på i efterhand. Bara något så otroligt som att ange tre olika år för det indragna tillståndet luktar inte skunk, det STINKER! Vem som helst kan förstå att detta är påhittat.

När jag fick mitt tillstånd bodde vi på samma ställe, hade samma lokaler och tomt. Hundarna har tillgång till detta, liksom de haft hela tiden. De hade inte rätt att dra in tillståndet!

Och OM de drar in ett tillstånd så MÅSTE de ge mig en möjlighet att överklaga. Det har de inte gjort.

Jag MÅSTE enligt Svensk lag skydda mina hundar mot lidande. Om jordbruksverket (som i detta fall) eller någon annan hotar mina hundar så har jag inget val annat än att SKYDDA MINA DJUR MOT LIDANDE!

Att flytta runt hundar kors och tvärs medan jordbruksverket leker "lekstuga" med vårt tillstånd, så förlorar till sist hundarna förtroendet för människan. De blir stressade, nervösa.

En fakta är att de flesta hundar som avlivas idag i Sverige, gör det p g a mentala problem.

En stor risk för att få hundar med mentala problem är genom att låta dem flytta runt hela tiden, så de aldrig känner sig trygga någonstans.

Att se mina älsklingar börja få mentala problem, först de som tidigare haft mentala störningar, innan de kom till mig, vilket är flera stycken, och sedan till sist de hundar som aldrig en dag varit störda i psyket. Det är djurplågeri! Och för mig som deras matte är det MÄNNISKOPLÅGERI! Jag kan inte sova om nätterna om mina hundar mår dåligt.

Vissa av hundarna har t o m fått fysiska problem. Att sedan en så gammal hund ska drabbas så vidrigt som stackars Musse är ETT ENDA exempel på att jag MÅSTE skydda mina hundar från lidande, jag menar att detta överskuggar allt annat, då det är den viktigaste paragrafen vi har i djurskyddslagen, paragraf 1.

Punkt 5 bör STRYKAS om man ser till att JAG SKYDDAR HUNDARNA MOT LIDANDE p g a jbv beslut!!!

 

JÄMFÖR MÄNNISKOR SOM TVÅNGSTAGITS!

Det togs barn till höger och vänster. De barnen växte upp och kunde därmed protestera. Våra hundar kommer aldrig växa upp och kunna protestera. De är helt i händerna på oss människor. Hundarna har bara sina ägare som kan protestera mot hur djur kan bli lidande för resten av sina liv p g a onödiga flytter. Och kolla statestiken! Antal omhändertagna djur före och efter jbv övertagande av inspektionerna säger allt. Djurägare har INTE plötsligt blivit jättedåliga på att ta hand om sina djur. Kommunerna (som tidigare skötte inspektionerna) har varit LÅNGT IFRÅN okunniga om djur. De har inte i närheten av det antal omhändertagna djur som jbv har numera. Fler och fler djurägare protesterar eller blir helt knäckta. Före jbv tog över inspektionerna var det inte en enda gång tal om att folk tagit sitt liv p g a att myndigheter tagit djuren ifrån dem. Idag förekommer det regelbundet. Jag har massor av mer att säga i detta ämne, men summan av det hela är att jbv överdriver. Djur lider av omplaceringar. Människor/djurägare plågas. Och i slutänden visar jbv en häpnadsveckande OKUNSKAP om djurs lidande. Vi som kan DJUR MÅSTE PROTESTERA!

 

Att få leva i den harmoni som mina hundar gör, att bara få vara lyckliga hundar, var enda en av hundarna! Det är det få hundar förrunnat idag. Speciellt som vi överför fler och fler av våra stress sjukdomar till våra hundar, som blir sjukare och sjukare, p g a all stress de får leva under!

 

Mina hundar är sällan hos veterinärer, då de sällan är sjuka. Ett fakta som veterinärer har påpekat för mig i över 35 år! De gånger de är hos veterinärer är när de vaccineras, får intyg o s v. Det är otroligt sällsynt att mina hundar är sjuka, det är otroligt sällsynt att mina hundar råkar ut för olyckor, det är otroligt sällsynt att mina hundar lider av stress sjukdomar. T ex har jag sällan haft hundar som dött av hjärtfel. Trots mitt hundantal och att jag har och har haft raser som har ökad risk för hjärtproblem så minns jag inte en enda hund som dött av hjärtfel hos mig. Bara det talar sitt tydliga språk. Hundarna hos mig blir ofta gamla. De är otroligt friska lång upp i åldern. Ta bara Musse som exempel, han har varit till veterinären och opererats flera gånger under sina första 5 år, detta p g a kroniskt problem som återkom flera gånger. Sedan han kom till mig vid 5 års ålder har han inte varit sjuk igen! Han har sedan han kom till mig varit hos veterinären några gånger under dessa 6 ½ år. Det har varit patellaundersökning, som var ua (0+0). Han har också flera gånger blivit vaccinerad. Han har gått hjärtat kontrollerat flera gånger, alltid funnits ok. Sedan har han varit där nu p g a jbv vidriga handlande mot oss och att jag måste försvara mig mot jbv förtal. Det är alla hans veterinärbesök under hans liv. Jag har flera levande exempel på liknande berättelser om mina hundar. Musse är bara ett exempel. Förstå hans onödiga lidande, först under de första 5 åren och sedan efter att jbv började trackasera oss i år.

 

 

 

Om ni inte är kapabla att se detta (bilder och text) ordentligt så finns det, som alltid, även på min hemsida, och där är även bilderna både större och tydligare dessutom, ytterligare större bilder finns dessutom i min dator, ifall det skulle behövas: www.piaskennel.com/MerOm/Overklagan2_6420-2018.htm

 

Förslag, för varje lögn som myndigheter packar på oss djurägare, borde de få betala straffavgift, från sin egen lön, till oss djurägare för alla extra kostnader, extra arbete och all sveda och värk. Sedan borde de få betala för allt de har sönder vid sina besök. För att sedan inte tala om när de plågar djur! Det borde de MINST polisanmälas för! Dessutom borde de mista sina jobb! Vi SKA inte ha inspektörer som är tillsatta att skydda djur som plågar djur, är vi ett U-land som inte har något till övers för djur eller?

En sak har jag lärt mig, ett hem visar sitt hjärta genom att visa hur väl de sköter djur. Det gäller även ett land. Här är ALLA hundar högt älskade, välskötta med bårde hjärta och kunskap kommen av utbildning och dessutom från lång och bred erfarenhet!

 

Alla de som anmäler oss och ljuger borde få betala MINST för utryckningen + för förtal mot oss djurägare.

 

Så här ska man inte bli behandlad år 2018, vi (djur+djurägare) är inte rättslösa. Stasi hade varit lättare att leva under...

 

Jag hänvisar också till mina tidigare insända:

 

Jag hänvisar också till min hemsida: www.piaskennel.com där det finns 10,000-tals bilder genom åren på mina hundar och vårt hem och omgivning. Texter om våra hundar, deras aktiviteter och vår uppfostran av hundarna + massor av våra metoder vid skötsel m m. Sidan startade 1997 och har vuxit genom åren. Det finns alltså gott om material från både före 1997 men framför allt från senare år. Mer för vart år. Jag är en av Sveriges minst hemliga personer, på min hemsida finns även alla dessa ansökan och överklaganden för hela världen att läsa, ifall ni vill se originalen eller skulle tappa bort era papper...

 

Jag hoppas härmed att jordbruksverket fattar vad jag skriver och vad jag överklagar.

 

Annika Hagström, Pia´s kennel, Frisbo 50, 820 62 Bjuråker. Tel: 0762 79 41 25. INGEN MEJL!!!

 

 

Konsikvens av myndigheters handlande

 

Vi har nu hamnat här: Vi vågar inte bo kvar i vårt eget hus p g a förföljelse och hot av myndigheter. Vi vågar helt enkelt inte bo kvar i Gävleborgs län. Vi tvingas flytta för att skydda hundarna från lidande.

Att ha ett hus som man mer eller mindre gjort idealiskt för hundar, med mycket stora gårdar och hundluckor, är en tragedi för både hundar och ägare att behöva lämna.

Det är få hundar som har så fantastisk miljö som mina hundar. De flesta har mindre ytor inne, mindre ytor ute, färre möjligeter till utevistelse, ingen tillgång till fri utevistelse dygnet runt o s v.

Det är dessutom en stor tragedi att bara behöva hitta nya vänner, hundvakter, veterinärer, ideala promenadstråk etc när man tvingas lämna ett hem och en ort och flytta långt därifrån, att bara skaffa nytt socialt nät tar tid.

Sedan ska man hitta nya läkare, tandläkare, veterinärer etc.

Skulle det hela vara rätt skulle myndigheter BETALA för flytt, betala för nytt hus i annat län, betala för flytt av alla hundgårdar och hundluckor och laga dem på plats på nya stället.

Som det är nu så får hundarna det sämre p g a myndigheters lögner. Är det detta myndigheter är tillsatta till; att förstöra för hundar?

 

Sedan är inte en hund tryggare än sin ägare. Tryggheten är fråntagen oss, av myndigheter. Myndighetspersoner som klättrar in, hotar oss och även skadar oss, gör sitt bästa för att frånta oss all trygghet som alla borde ha rätt till, tryggheten att få känna sig trygg och säker i sitt eget hus och hem.

Att förlora den tryggheten kan ingenting ersätta, det finns inget sätt att få tillbaka den tryggheten. Den är berövad oss för evigt.

Stressen som jag utsatts för har satt spår som inte går att reparera.

Att flytta och slippa dessa regelvidriga människor kanske kan få det hela att lugna ner sig med tiden, men det kommer inte vara gjort i en handvändning.

 

För att skydda oss idag så gott det går, lever vi bakom höga kravallstaket med kraftiga hänglås, i mängder sedan flera år tillbaka! Inte ens det stoppar dessa myndighetspersoner som har bestämt sig för att fördärva våra liv, mitt OCH hundarnas.

Förhållandena vi lever under idag är helt omänskliga p g a jbv.

Vi lever kort och gott i ett HELVETE på jorden p g a myndigheters framfart.

 

Jag har ingen större önskan idag än att få lämna detta bakom oss och få leva våra liv i fred, och inte i krig, som nu. Mitt psyke bryts ner p g a att jag är en fredlig människa och inte krigisk i min läggning. Detta vi utsätts för är våldtäckt på mitt psyke och hundarnas. De enda som inte är plågade av jbv ännu är våra små zebrafinkar, fast det är väl bara en tidsfråga...

Att få leva som den jag är fråntas mig p g a att jag hela tiden år efter år TVINGAS SKYDDA MINA DJUR MOT LIDANDE FRÅN MYNDIGHETER!

 

 

 

Skickar via e-post 181121 kl. 7,41 till mejladress: susanna.svens@lansstyrelsen.se

 

 

 

BESKRIVNING AV BESÖK ÖVERKLAGAN BESÖKSRAPPORT ANSÖKAN KENNELTILLSTÅND ÖVERKLAGAN FÖRVALTNINGSRÄTTEN YTTRANDE LÄNSRÄTTEN
180124 Svar på tal Dnr 282-947-2014 Ansökan kenneltillstånd 190208 Överklagan Mål nr 1965-18 och 2716-18 180718 509-18 +1965-18 + 2716-18
180529 Överklagan  Dnr 2042-2017 Överklagan kenneltillstånd Dnr 1833-2018    
180912 Överklagan Dnr 398-2018 Överklagan kenneltillstånd Dnr 1833-2018 nr 2    
  Överklagan Dnr 6420-2018     181105 Konsekvenser
  181114 Överklagan nr 2 (förtydligande) Dnr 6420-2018