Överklagan 1833-2018

 

Jag tänker bara börja med; vilken hög med lögner som ni arbetat upp bakom ryggen på mig!!!

 

1: dnr 947-2014

Hunden Max har ni fått veterinärintyg på av mig, besiktningen gjordes några timmar efter besöket! Max veterinärintyg går utmärkt att läsa på hans egen sida på vår hemsida: http://www.piaskennel.com/s_Maximus.htm, om ni tappat bort mitt veterinärintyg på honom som jag sände in samma dag till er. Hunden var också enligt veterinären i PERFEKT hull för sin ras, storlek, ålder m m. Veterinärintyget skickades SAMMA DAG till dem, trotts att inspektören sa att hon sket i hur många intyg från veterinär jag skulle sända, då hon kunde mer om hull än en veterinär, eftersom hon hade jobbat som inspektör i 7 år!

Hundarna påstod de inte hade vatten heller vid detta tillfälle, MEN SE ERA EGNA BILDER! Det är LÖGN, vilket era egna bilder BEVISAR!

Ingen hund kissade inne, det är också lögn. Se era egna bilder! Redan då fanns dessutom hundluckor.

Ingen hund var stressad. Det är rena skitsnacket. Lögner.

Däremot så höll era inspektörer på att ställa till en katastrof vid besöket p g a sina tilltag. Två hundar i ca 25 kg´s klassen som var dödligt osams, vilket inspektörerna var VÄL MEDVETNA OM, var det en hårsmån att de släppte ihop! En hund hade kunnat bli dödad! Vi människor hade kunnat hamna emellan och vi kunde ha blivit illa skadade! Det var endast mitt snabba ingripande, jag mer eller mindre kastade mig ner för trappen och fick tag i grinden innan den öppnades tillräckligt för den "elaka" hanen skulle komma ut, som räddade situationen, det kostade mig en stukad fot.

De sparkade ett par hundar när de gick bland småhundarna vid detta besök, hundarna hade kunnat bryta sig och blivit fördärvade, både fysiskt och psykiskt.

Dessutom brände de mig bland det första när de kom denna gång med skållhett te, jag hade brännblåsor i flera veckor på låren efter detta besök.

De skrek och gormade, sprang bland hundarna och hade hundarna som de vore fotbollar. Jag har med tiden börjat betrakta deras framfart i vårt hem som rena rodeon.

Det finns åtskilligt att önska om hur dessa inspektörer beter sig och hur de borde uppträda, om de brydde sig om djur.

För övrigt, denna skrivelse har jag aldrig fått, och därför aldrig fått chansen att överklaga!!! Var säker på att jag hade överklagat sådana här lögner!

För vidare förklaringar och utlägg om detta besök och de trackaserier ni utsätter mig och mina hundar för se överklagan Dnr 398-2018 och ansökan ifråga.

 

2: dnr 5428-2014

Att länsstyrelsen inte ger sig tillkänna när ni kommer kan inte läggas mig till last, men det är inte första gången som ni uppträder mycket besynnerligt. Normalt folk meddelar att de kommit. Det finns, och fanns, ringklocka vid vägen/grinden +  mitt telefonnummer på grinden med ENORMT stora siffror!

Eran bedömning av långa klor ger jag inte ett skvatt för. Jag har trimmat och klippt hundar och således klippt klor på samtliga mina kunders hundar, tusentals hundar, utan klagomål år ut och år in, i mitt arbete. Jag har även klippt på mina egna, som om det behöver tilläggas... Den enda som NÅGONSIN klagat på min kloklippning sedan jag startade med hundar 1976 är NI!!! Ni kan således inte bedöma kloklippning, ni har inte tillräcklig kompetens för det. Mina hundar har ALDRIG EN ENDA GÅNG haft för långa klor genom ALLA ÅR.

ALLA HUNDAR hade mer än tillräckligt med liggplats, men när jag inte får veta era klagomål vid detta tillfälle så är det svårt att veta. Och när jag inte får höra eventuella nya bestämmelser som numera kommer mycket frekvent bakom våra ryggar, hur ska man då veta? Det är först nu när jag läser detta som jag för första gången hör att ni redan detta datum hade synpunkter på.

Jag hade lätt kunnat lägga fram ytterligare sängplatser. Hundsängar fanns i massor även då hos mig, flera garderober fulla från översta hyllan till nedersta, och hela kartonger på vinden med hundsängar och hundfällar. Jag skulle lätt kunna ha egen affär med alla våra hundsängar.

Miljöberiking, ni är inte kloka! Titta på era egna bilder någon gång åtminstonde! NI ÄR ENA RIKTIGA LÖGNARE!!! Finns det hundar som har mer tillbehör och mer att göra än mina? Redan då på den tiden springband, pooler, hopphinder, cykel, ben, leksaker i MASSOR, balansplattor, agilitytunnlar i olika storlekar för stora och små hundar, dagliga promenader, klövjeväskor för stora och små hundar, spårselar och spårlinor, spel, aktiveringsbollar m m i all oändlighet. Hela väggar, korgar, hyllor är FULLA med leksaker! För att inte tala om hur hundarna aktiverar varandra! Jag har inte sett EN ENDA KENNEL som har mer!!! Se på ERA EGNA BILDER!

I varje utrymme hundar ibland vistas i (i både sovrummet på övervåningen, i vardagsrummet, i köket och i matrummet) finns t ex trimbord med SAMTLIGA TILLBEHÖR! Se era egna bilder! Ibland finns flera i ett rum! Det är päls- och vårdhanteringsplatser nog! Jag samlar ihop och använder alla i ett utrymme när jag har utbildning, men annars är de utplacerade så som här beskrivs. Jag har ibland haft upp till 8 elever samtidigt som alla har ett eget trimbord, alltså av mina trimbord! Alla med full utrustning, det är också min utrustning (klotång, borstar och kammar av olika varianter, saxar av olika varianter, halkmattor m m)! Tandstensskraporna ambulerar mellan grupperna, där har jag inte nog många så det räcker till att lägga i varje, ännu, där har jag till dags datum "endast" 7 stycken och de flesta av olika modeller, om man räknar bort de som är utlånade. Jag har aldrig haft utbildning vid ett av era besök. Alltså har trimborden varit utplacerade så som anges. I vissa rum två trimbord. Jag har extra bord på vinden och i garderober och skåp dessutom, om det inte skulle räcka med de jag har framme!

Ett badrum med separat badbord för hundar fanns i bostaden vid besöket. Schampon och balsam, sprayer och så vidare hade jag hundratals på hyllorna, väl synliga för alla att se! Hur många hundbad ska hundarna behöva? Se era egna bilder! Detta är igen skitsnack och lögner av er om oss.

Jag har bott på samma ställe i så många år och hundarna har vistas på samma ytor hela tiden. Igen LJUG!

Om tillståndet drogs in efter detta besök kan inte jag veta det, då jag ALDRIG fick detta av er!!!!!!!!!! Ändå påstår ni vid senare besök att jag överklagat detta! Igen ljug... Var ÖVERTYGAD om att jag skulle ha överklagad om jag hade fått detta!!!

I övrigt kan tilläggas att vid besöket var det ENDAST mina noggranna säkerhetsanordningar som stoppade inspektörerna från att ställa till ett elände! Mina höglöpande tikar kunde de ha släppt in till mina avelshannar, om jag inte hade haft extra säkerhet, vilket inspektörerna inte såg förän efteråt och såg ENORMT snopna ut! Inspektörernas tilltag kunde ha lett till enorma katastrofala följder, men mina extra säkerhetsanordningar med dubbla spärrar som jag ALLTID har mellan löptikar och hanhundar, stoppade det.

En annan sak som jag tycker extremt illa om är att vid det besöket klämde inspektörerna en tass på en av mina hundar så den skrek!

Era inspektörer är utan tvekan djurplågare.

Hade jag fått läsa sådana lögner hade jag OMEDELBART överklagat, om ni gett mig en chans!

För vidare förklaringar och utlägg om detta besök och de trackaserier ni utsätter mig och mina hundar för se överklagan Dnr 398-2018 och ansökan ifråga.

 

3: dnr 7147-2015

Vad ni hittat på för siffror om besöket kan jag inte ansvara för. Ni har era egna lögner om och om igen, vilket ni bevisar igen. Se överklagan Dnr 398-2018. Det finns så många bevis mot era inspektörers oförmåga att räkna, eller om vi ska tala klarspråk, era inspektörers lögner när det gäller antal av olika slag.

Indraget tillstånd? Jaha, visste jag inte, då jag inte fått veta det.

Kissar inne, jasså? Vet jag inget om, och det är jag SOM STÄDAR! Fanns ingen urin eller avföring när jag städade, vem skulle då ha städat upp det? Tomten? Igen, det fanns redan då hundluckor dessutom! Se era egna bilder!

Igen bevisar ni att ni inte kan räkna. Era räkningar av mina hundar visar mindre kunskap i enkel addition än en förstaklassare, det är inget som jag kan läggas till last för. Era upprepade lögner om mitt hundantal är skrattretande, då det är så enkelt att genomskåda. Läs era egna rapporter och räkna själva i de senaste skrivelserna!

Ja, fönstret på övervåningen var immit vid det tillfället, det kan bli så ibland när det är NYSKURAT och man blir avbruten i skurandet...

Igen gjorde de illa mig vid detta besök, jag blev knuffad in i en vägg med klädhängare och slog i huvudet så jag fick en bula med efterföljande huvudvärk och synrubbningar, som det tog över en vecka innan de la sig.

De skrämde hundar vid detta tillfälle, det var uppenbart att mina hundar vid det här laget börjat påverkas MYCKET STARKT negativt av deras besök och flera av de äldre hundarna GICK UNDAN för dem! Ett beteende som jag aldrig någonsin sett mina hundar göra tidigare mot NÅGON.

Deras sätt att förfölja vissa hundar och spänna ögonen i dem märkte jag att vissa av hundarna fann extremt obehagligt. Dessa inspektörer har visat dessa tendenser tidigare, men har utan tvekan utvecklat stirrandet och förföljandet av enskilda individer mera vid detta tillfälle. De plågar hundar psykiskt med sina intensiva stirranden och förföljanden.

Hade jag bara fått denna skrivelse är det ingen tvekan om att jag hade överklagat.

För vidare förklaringar och utlägg om detta besök och de trackaserier ni utsätter mig och mina hundar för se överklagan Dnr 398-2018 och ansökan ifråga.

 

4: dnr 2042-2017

Igen är det uppenbart att ni inte kan räkna. Se överklagan på detta och på Dnr 398-2018.

Igen, indraget tillstånd visste jag inte, då jag inte blivit upplyst och inte fått några papper på det.

Hebbe var INTE tovig, de har inte kunskap och Hebbe har ALDRIG varit tovig, ingen av mina hundar har varit tovig, någonsin, under alla år jag haft hund, sedan 1976. Jag har jobbat med pälsar och sett vilket lidande det lett till för hundar, jag skulle ALDRIG NÅGONSIN hålla toviga hundar. Det är era inspektörer som är inkompetenta. Ingen människa NÅGONSIN som inte ljuger kan säga att mina hundar varit toviga, INTE EN ENDA EN PÅ ALLA ÅR JAG HAFT HUND!

Hebbe kliade sig inte en enda gång när jag såg det. Varken då eller efteråt, eller tidigare. Enbart när inspektörerna påstått sig se detta, vilket jag är övertygad är RENA LÖGNERNA! Se överklagan på detta och på Dnr 398-2018.

Hundarna hade INTE gjort några behov på tidningarna. Tidningarna var rena! Igen, det fanns HUNDLUCKOR! Vid detta tillfälle ÄVEN VID TIDNINGARNA i köket!!! Tidningar är utmärkta till att suga upp vätska, och kan med utmärkt resultat användas för att hundar som kommer utifrån via i detta fall hundluckan går på tidningarna inne och de suger upp det blöta från hundens tassar så hunden får det absolut torrt och fint i t ex deras alla bäddar, när de går och lägger sig.

Otillräckligt med liggplatser? Igen, era inspektörer visar en häpnadsväckande dåligt kunskap för att inte säga dåligt omdömme när det gäller att räkna och rapportera siffror, och liggplatser fanns flera än vad som behövdes enligt gällande regler och bestämmelser. Vid föregående besök hade inspektörerna talat om för mig att reglerna var ändrade från att alla skulle ha tillräcklig liggyta till att alla skulle ha en egen säng, oavsett storlek på hund och säng. T ex min vardagsrumssoffa räknas som en liggplats åt en 2 kg´s hund enligt dem! Häpnadsveckande!!! Efter föregående besök 2015 och efter att jag fick den upplysningen har jag ALLTID haft FLERA liggplatser än hundar i varje grupp hundar. Se överklagan på detta och på Dnr 398-2018.

Upphöjda liggplatser i rastgårdar! Men kära nån, är era inspektörer blinda också? Se bilderna. Jag kan ta fram så många bevis så ni skulle dränkas i upplysningar, vill ni det? Sedan kan jag upplysa om att vid tillfället tittade inte ens inspektörerna på ens halva inhägnaderna för hundarna! Varken vid detta tillfälle eller den efterföljande besöket. På baksidan stod det ett stort bord och med tillhörande stolar, alltså i den bakre gården. I skogshagen finns också upphöjd liggplats, både nu och då. På framsidan (i främre gården) likaså. Det var vid detta besök vinter, men trots det syns de tydligt på mina gamla bilder från datumen ikring inspektionen. Jag hade kunnat visa borden/upphöjda liggplatserna, ifall de nämnt något, men det valde de att inte göra, de vill väl inte bli överbevisade. Fast jag vet vid detta lag att de hugger till höger och vänster och ljuger ihop allt de kan för att kunna ta mina hundar. Se överklagan på detta och på Dnr 398-2018.

Transportutrymmen vet de inget om, då de inte brydde sig om att ens titta, det är en gissning från deras sida. De kan mäta och räkna, men det är just de, de kan varken mäta eller räkna. De har konsekvent vägrat att titta i bilen, trots mina upprepade uppmaningar. De har inte ens en aning på antalet burar i bilen. Jag har inte en enda gång hört en enda anmärkning mot transport förrän nu... Jag kan upplysa om att jag t ex hade 12-16 burar av varierande storlek, från de största till storhundarna till små för de som vill åka ensam, hela tiden i den bilen. Men jag kunde haft fler vid behov i den bilen! Mina hundar har jag haft med mig lite överallt i alla år, sedan jag startade med hundar 1976, mina hundar har rest åtskilliga mil genom åren, och jag har aldrig en enda gång haft en enda hund som mått dåligt av det! Tvärs om!!! Kanske därför ALLA mina hundar i stort sätt genom ALLA år har ÄLSKAT att åka bil! Dessutom har jag MASSOR av åtgärdet för t ex kyla eller värme. Solcellsfläktar, mörkaste solfilmen på rutorna (som inte går att se igenom om man inte sticker in huvudet i bilen, vilket inspektörerna vid upprepade tillfällen vägrat att göra). Jag har ventilationsgaller. Ventilationskrokar. Alltid är det både tidningar i botten av burarna och sedan vetpadfäller och uppepå det filt. Oftast flera vetpadfällar på varandra så det ska bli riktigt mjukt, som stötdärmpare för hundarna när vi åker på skogsvägar för att ens komma hemifrån.

Det är märkligt så mycket av dessa anmärkningar jag läser för första gången nu! Har ni hemliga filer där ni skriver ihop ljug så man inte kan försvara sig?

Det påstods vid besöket att jag får anmälan mot mig, och det är i princip varje gång de varit hos mig, utom vid nästa besök (besöket i januari), men denna gång vägrade de ens att säga för vad, än mindre av vem. Var det ljug också?

Denna gång blev jag dessutom inknuffad i en grind av inspektörerna så jag slog i nedre revbensbågen på vänster sida bak, så jag hade blåmärken och smärta i en månad efter deras besök.

Stackars Hebbe blev psykad från de fick ögonen på honom till de for, i flera timmar. Mycket otrevligt för en hund. Trots det satt han mitt i gruppen och tittade vänlig på dem, vilket visar att all min träning har gett resultat, då det var ett nervvrak som dessutom var dössjuk när han kom till mig! Det visar alltså på min förmåga att se till att mina hundar MÅR SÅ BRA SOM BARA ÄR MÖJLIGT. Jag gör ALLT för mina hundar. Att påpeka, vid nästa besök kände de inte ens igen honom, jag tvingades till sist peka ut honom, då började trackaserierna mot Hebbe igen av dessa inspektörer.

Om jag har EN ENDA hund som EN ENDA gång är nervös, rädd, arg, eller på annat vis störd i sitt beteende, jobbar jag med det tills hunden är bra. Jag ger inte upp! Ingen hund hos mig ska behöva vara stressad, arg, rädd eller på annat vis mentalt störd. Samma gäller sjukdom. Jag ger mig inte förrän mina hundar är friska och glada och trygga. Ingen hund hos mig ska behöva lida! Jag har, och har tagit emot åtskilligt med hundar genom åren som varit gravt störda. Alla har förr eller senare blivit bra, t ex Hebbe är en sådan hund.

Vid detta besök började inspektionen med att de gick från vägen till ytterdörren och in (och tvärs om på vägen ut). De gick alltså ALDRIG ens på baksidan, där större delen av tomten/inhägnaderna är.

Sedan startade vi i köket, där jag vid tillfället hade löptikar, vilket jag upplyste dem om. Bl a en annan människas tik som höglöpte hos mig för parning, vilket jag också upplyste dem om. Allt blev inspektörerna alltså upplysta om. Igen så försökte de rycka upp en dörr där det fanns en hel kennel med flera avelshannar bakom den dörren. Igen räddades mina och i detta fall en annans hund, av mina säkerhetsåtgärder, så de lyckades inte i sitt uppsåt. Dessom fodrade de att jag skulle LÅSA UPP dörren, så de kunde släppa ihop hundarna! Jag vägrade, utan visade dem runt istället. Då lät de nöja sig med detta.

För den som inte förstår kan jag upplysa att dessa ständiga försök att släppa ihop mina löptikar med avelshannar kan leda till KATASTROF! Dels har vi oönskade parningar, det kan bli blandrasavel, eller ännu värre, det kan bli INSEST! Dessutom kan avelshannarna rycka ihop och slåss i ett sådant läge, och göra illa varandra, det har hänt för uppfödare att de till och med haft hanhundar som dödat varandra vid sådana tillfällen! Det kan bli tjuvparning med en tik eller en hanhund som inte ens ska gå i avel, kanske för att de inte kan föda eller har dåliga gener som det är OLAGLIGT att avla på. De försöker alltså utsätta mina hundar för stor fara!

För att nämna en individ, Hebbe, han skulle absolut inte ska gå i avel p g a genetiska defekter.

Alla mina vuxna hundar visar mer eller mindre ovilja mot dessa inspektörer vid det här laget och går ofta undan från dem om de kommer för nära. Den glädje som mina hundar som grupp alltid känner och visar tydligt när vi får besökare uteblir helt nu när inspektörerna kommer, några valpar "larvar runt" då de inte förstår vad som händer, de andra är avvaktande och misstänksamma. De gillar väl inte att bli illa gjorda och dessutom se sin matte bli misshandlad gång på gång.

För vidare förklaringar och utlägg om detta besök och de trackaserier ni utsätter mig och mina hundar för se överklagan på detta och på Dnr 398-2018 och ansökan ifråga.

 

5: dnr 398-2018

Igen kan ni inte räkna. Bl a var skulle alla dessa 18 hundar under ett år kommit ifrån och sedan tagit vägen? Under en tid hade jag haft vid detta datum haft en kull med 4 korthåriga chihuahuavalpar (f: 8/11), en kull med 4 japanese chin valpar (f: 27-28/12), och till sist en kull med 5 korthåriga chihuahua valpar (f: 13/1). När sista kullen föddes hade det börjat flytta valpar från första kullen, så inte ens alla dessa var boende hos mig samtidigt! Alla mina kullar kan man se på SKK´s hemsida, där har de hundregister om alla kullar. För att förtydliga, alla siffror som ni uppger här är igen LÖGN!

Vid detta besök blir jag muntligen upplyst om att jag saknar tillstånd för verksamheten!? Efter detta besök fick jag skriftligt på det också, för första gången...

Jag blev också upplyst om att min överklagan på dnr 2042-2017 är nerlagt! Något som jag idag vet är LÖGN!

Det fanns ingen konflikt inom gruppen vid deras besök, däremot är mina hundar numera mycket bekymrade och upprörda över dessa inspektörers aggressiva attityd, vid detta besök uppvisade även en av poliserna ett extremt aggressivt beteende, höjde rösten och svor och skällde. Mina hundar är STARKT påverkade av alla dessa negativa influenser som kommer med era inspektörer till mitt och mina hundars hem. Vi är alla otrygga och rädda vid era besök. Ni håller på att förstöra psyket på en hel kennel, i alla fall försöker ni allt ni orkar.

Hundarna gjorde inte ifrån sig inomhus och det fanns tydliga hundspår ute av tassar och urin och avföring, detta trots att snöandet precis hade upphört (vädret rår jag inte över, det får ni ta upp med högre makter). Igen tittade inte ens inspektörerna i större delen av den största inhägnaden där hundarna går ut via hundlucka sedan massor av år tillbaka. Inte en enda avföring fanns i bostaden som inte togs upp inom en minut efter de var gjorda av mycket små valpar (de äldre valparna hade redan lärt sig hundluckorna) p g a att inspektörerna och deras anhang omöjliggjorde rastningen! Läs överklagan, så förstår man mer vad som hände!

Något som också bör sägas här är att vid detta tillfälle hade mina tre hundluckor i huset blivit fyra! Alltså ännu flera utgångar för hundarna!!! De kan via lucka även själva gå ut på framsidan numera också. Se mer i överklagan i detta ärende.

Det fanns MYCKET MER än MINIMIGODKÄNDA antal liggplatser till antalet hundar, men hur ska inspektörerna veta det när de inte kan räkna varken hundar eller liggplatser? Det är de bevisligen inte kapabla till. Se överklagan i detta ärende.

I övrigt kan tilläggas att dessa inspektörer och poliser kastade sig över en låst grind, de öppnade ytterligare en grind som de lämnade PÅ VID GAVEL i sin framfart. Detta i en KENNEL!!! De ryckte upp ytterdörren och ställde den på vid gavel och släppte in drag och kyla + MASSOR av snö i ett hus med småvalpar. Valparna hade kunnat få lunginflammation!

P g a att de inte stände grinden ute släppte de ut två hundar på rymmen! De kunde t ex blivit överkörda, dött...

Inspektörerna borde bli anmälda för vårdslöshet och djurplågeri!

Jag orkar bara inte upprepa vad jag och mina hundar känner inför dessa besök vid det här laget. Vi mår helt enkelt för dåligt av alla lögner, hot, övergrepp, skrik, anklagelser och därmed den stress vi utsätts för.

För vidare förklaringar och utlägg om detta besök och de trackaserier ni utsätter mig och mina hundar för se överklagan Dnr 398-2018 och ansökan ifråga (d v s dnr 1833-2018).

 

I övrigt kan nämnas att okunskapen inom er organisation är omfattande. Under dessa besök har jag hört så mycket dumt så man tror ibland inte det är sant. Bara några exempel: Hundar som är gamla, tror era inspektörer är unga (exempel: - Hur gammal är valpen? Om hundar äldre än 7 år!). Hundar som är dags att bada tror de är nybadade och vise versa. Hundar som supertemperament tror de är dåliga i psyket. Hundar som är det snällaste som går att få tror de är elaka. Hundar som kan andas, tror de inte kan andas och tvingar oss att bevisa detta hos veterinären med ytterligare utgifter för min del som ni desutom sedan inte ersätter. Grundkunskap i valpars fysiologi och kroppsfunktioner saknas. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Och erat sätt att uppträda mot både folk och djur är minst sagt bedrövligt, för att uttrycka sig milt.

Man kan bara konstatera att hela eran organisation/avdelning vilar på ett gungfly av lögner och/eller inkompetens med en OTROLIGT dålig kunskap i enkel matematik. Är personalen så otroligt outbildad eller vad håller ni på med? Stryk bort alla lögner, vad finns kvar? Ingenting annat än elaka, djurplågande inspektörer som ska vara tillsatta att skydda djur, och ändar upp i att PLÅGA djur!!! Ni är endast och enskilt de enda som utsätter mina djur för djurplågeri! Dessutom regelbundet! Ni är även de enda som utsätter mig för fysisk och psykisk misshandel regelbundet!

Sedan har jag synpunkter på era överklagans möjligheter, 4 vardagar är allt jag har och sedan ska man svara på http://www.lansstyrelsen.se/sv/e-tjanster, men den sidan finns inte! Ni gör ert bästa för att man inte ska kunna överklaga.

Då ni tidigare flera gången en sekund påstår att ni inte fått handlingar jag sänt in, och sedan vägrar ni bekräfta att ni emottagit handlingar. Sedan påstår ni att jag sänt in sådant jag inte sänt in. Det är en extremt svår situation att ha med er att göra. Jag ville gärna ha bekräftelse och därmed bevis på att handligen som jag sänder kommit fram, men när inte er länk fungerar omöjliggörs det med denna korta varsel/överklaganstid ni gett mig. Jag har tidigare haft vänner som hjälpt mig att sända e-post till er och ni har, trots flertalet uppmaningar, vägrat att bekräfta att ni fått dem och vid besök påstått att ni inte fått dem! Sedan har jag fått papper, många månader senare, som hänvisar till mitt insända material, som ni tidigare sagt ni inte fått!

Samtidigt är det just nu MYCKET brottom att situationen löses, då detta är otroligt stressande för hundarna, och mig. Hundar ska inte behöva leva så här! Ni utsätter mina hundar för DJURPLÅGERI! Tyvärr inte för första gången...

 

Utöver detta vill jag utöka min ansökan att gälla 30 hundar och 6 kullar per år...

 

Mitt internet är högst bristfälligt, och därför är e-post sådant som sällan eller nästan aldrig kommer fram till mig. Alltså lönlöst att skicka. Min postgång är omöjlig. Det som sänds till mig kommer endast fram om kuvertet ser tillräckligt ointressant ut. Alla andra kuvert försvinner och har gjort sedan augusti 1999.

Värre än någonsin har det blivit under senare år, ju mer jag sätter upp höga staket och ju fler lås jag infört, övervakningskamera och allt annat övrigt för att göra mitt bästa för att skydda oss mot alla övergrepp som vi fått leva med sedan augusti 1999, ju mer skadegörelse, stölder, skitsnack och dyligt utsätts vi av där det fortfarande går.

Ska man vara säker att få tag i mig så måste man ringa eller SMS´a. Detta har jag sagt vid VARJE BESÖK av era inspektörer sedan augusti 1999, men fortfarande har ni inte fattat det, eller har ni? Jag misstänker att ni vet och därför konsekvent försöker låta bli att tala om alla anklagelser mot mig vid besök, så jag inte ska kunna överbevisat er, eller rättat till om något har varit fel. Det enda jag hittills förstått varit fel utifrån era bestämmelser, om än inte fel mot hundarna, är antalet liggplatser... Jag hade tidigare tillräckligt liggplatser, vilket tydligen numera ska vara en säng per hund oavsett storlek på hund och säng. En bestämmelse de flesta jag berättar för HÄPNAR över och finner ofattbar! Trots det har jag följt det MED RÅGE sedan jag fick reda på detta, då jag är extremt laglydig.

För övrigt kan nämnas att denna klappjakt, sabotage och mordhot m m som jag och mina hundar varit utsatta för, och många gånger mina vänner och valpköpare också, sedan augusti 1999 är något som NI INLEDDE genom lögner och planterade bevis! Det pågår stadigt år efter år och tycks aldrig upphöra.

 

Annika Hagström, Pia´s kennel, Frisbo 50, 820 62 Bjuråker. Tel: 0762-79 41 25.

 

Kompettering skriven 180718: Jag fick vid svaret på detta reda på att detta inte var ett beslut som jag överklagat, utan ett yttrande som jag gjort i en pågående process. Igen försökte de föra mig bakom ljuset...

 

 

BESKRIVNING AV BESÖK ÖVERKLAGAN BESÖKSRAPPORT ANSÖKAN KENNELTILLSTÅND ÖVERKLAGAN FÖRVALTNINGSRÄTTEN YTTRANDE LÄNSRÄTTEN
180124 Svar på tal Dnr 282-947-2014 Ansökan kenneltillstånd 190208 Överklagan Mål nr 1965-18 och 2716-18 180718 509-18 +1965-18 + 2716-18
180529 Överklagan  Dnr 2042-2017 Överklagan kenneltillstånd Dnr 1833-2018    
180912 Överklagan Dnr 398-2018 Överklagan kenneltillstånd Dnr 1833-2018 nr 2    
  Överklagan Dnr 6420-2018     181105 Konsekvenser
  181114 Överklagan nr 2 (förtydligande) Dnr 6420-2018      

 

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 

PDF, TIF eller JPG

Skickat 180607 Kl: 4,00.

Komplettering eller yttrande i ärende

Dina dokument har kommit in enligt nedan

Länsstyrelsen i Gävleborgs län
801 70 Gävle

Kontaktuppgifter:
Borgmästarplan 1
Telefon: 010-225 10 00
E-post: gavleborg@lansstyrelsen.se

Ankomstnummer: 1528334651951
Inlämnad tidpunkt: 2018-06-07 04:00:11

Tryck på knappen Skapa PDF för att skapa en mottagningsbekräftelse som du sedan kan skriva ut och spara. För att läsa mottagningsbekräftelsen behöver du programmet Adobe Acrobat Reader eller annan likvärdig pdf-läsare. Adress- och kontaktuppgifterna ovan finns även i dokumentet

Tryck på knappen Avsluta om du vill avsluta utan att läsa en mottagningsbekräftelse. Du kommer då till länsstyrelsernas gemensamma hemsida, www.lansstyrelsen.se.

Du avslutar helt genom att stänga fönstret i din webbläsare.