Till salu / Available

 

JAG SÖKER INTE FODERVÄRDAR!     JAG SÄLJER INTE PÅ AVBETALNING!     JAG SÄLJER INTE TILL MINDERÅRIGA!

 

Det är skrivet så mycket om varje hund på deras respektive hemsida, så läs på där, det är därför jag gör sidan. Där finns svar på 99 % (minst) av alla frågor jag får. Alltså troligen era funderingar med.

För att sedan få en mer personlig kontakt, RING!!!

Jag sitter inte på telefonen 24 timmar per dygn. Ringer man på natten svarar jag inte. Om jag inte är nära telefonen på dagen, ring igen.

Jag är inte ofta på internet p g a dålig internetuppkoppling som jag inte kan göra något åt, så ifall ni blir riktigt intresserad av en hund kan ni gå miste om den om ni litar på mitt ojämna besökande av våran e-posten. Det är flera gånger genom åren som spekulanter gott miste om en hund p g a att de inte ringt. Det samma gäller blocket-svaren och facebook-kontakter, men också andra varianter.

Är man seriöst intresserad ringer man. Annars är man inte intresserad.

Mitt huvudsyfte är INTE att sälja hundar. Mitt huvudsyfte är att se till att varje hund får det bra.

 

PHOTO

NAME / NAMN

BREED / RAS

SEX / KÖN

COLOR / FÄRG

DOB / FÖDD

OTHER / ÖVRIGT

STATUS

PRICE/PRIS

Ricco Vigal Poseidon In Blue Chihuahua smoth coated / korthårig Male / Hanhund Blue With White Markings / Blå med vita tecken May 9, 2017 En duktig avelshund Avalable / Till salu 15,000 skr
Pia´s Senorita Tango Chihuahua smoth coated / korthårig Female / Tik White & Chocolatefawn With Chocolatecolourd mask / Vit och chokladfärgad med chokladfärgad mask November 21, 2021 Ser lovande ut Avalable / Till salu 23,000 skr
Pia´s Senorita Hipp Hopp Chihuahua smoth coated / korthårig Female / Tik White & Yellow / Vit och gul November 21, 2021 Smallich / på mindre sidan Avalable / Till salu 20,000 skr
Pia´s Senor Eduardo Chihuahua Male / Hanhund Bluebrindle With White Markings & Blue Mask / Blåbrindle med vita tecken ochh blå mask October 9, 2022 Petquality / Sällskap Avalable / Till salu 18,000 skr

To read more about eth dog klick on name or photo. / Läs mer om varje hund, klicka på namnet eller bild.

 

Future planes Chihuahua. / Framtida planer Chihuahua.

Future planes Japanese chin. / Framtida planer Japanese chin.

 

Det är skrivet så mycket om varje hund på deras respektive hemsida, så läs på där, det är därför jag gör sidan. Där finns svar på 99 % (minst) av alla frågor jag får. Alltså troligen era funderingar med.

För att sedan få en mer personlig kontakt, RING!!!

Jag är inte ofta på internet p g a dålig internetuppkoppling som jag inte kan göra något åt, så ifall ni blir riktigt intresserad av en hund kan ni gå miste om den om ni litar på mitt ojämna besökande av våran e-posten. Det är flera gånger genom åren som spekulanter gott miste om en hund p g a att de inte ringt. Det samma gäller blocket-svaren.

Angående SMS, jag läser dem när jag ser dem, som ibland tar något dygn, sedan svarar jag med RING! Det är i princip vad jag kan skriva med mina dåliga fingrar på en mobil innan jag får alltför ont.

Är man seriöst intresserad ringer man. Annars är man inte tillräckligt intresserad för att vara värdig för en av mina godingar.

 

Tillbehör till salu

 

You are welcome with requests! / Välkommen med förfrågningar!

 

Valppaket

Vid köp av valp hos oss följer det med det som SKA följa med ALLA SKK´s valpar:

 1. Hundvalpen

 2. Stamtavla i SKK

 3. Besiktningsintyg

 4. Köpeavtal av SKK´s modell

 5. All övrig info och reklam som SKK sänder med för stunden

 

Vid köp av valp från Pia´s kennel medföljder dessutom alltid:

 1. Vaccinationsintyg

 2. Halsprydnad eller liknande

 3. Filt

 4. Massor av info om rasen, hunden och släkten, i form av hemsidan (visitkort med hemsidans adress)

 5. Support för de som så vill ha (visitkort med vårt telefonnummer)

 6. Foder o d för första tiden

 7. JBV papper eller info (beroende på veterinärens praxis av att lämna med papper eller inte)

 8. SKK´s ägaranmälan (så länge SKK lämnar med det)

 9. Välkommen valp (så länge SKK lämnar med det)

 

I övrigt följer det med för valpen anpassat startkitt som kan bestå av en hel del olika detaljer anpassade för individen.

 

När man köper vuxen hund av oss medföljer även då för hunden anpassat startkitt.

 Anledningen att jag inte nämnet allt är helt enkelt för att detta alltid är individuellt anpassat och det är hundvalpen/hunden som är den viktiga.

Köper man hund för sakerna man får med är det alltid billigare att köpa sakerna. Mitt råd blir i så fall: skippa hunden.

 

LEVERANS: Många levererar valpar vid 8 veckors ålder. Själv tycker jag det är allderles för tidigt för små dvärghundar. Tidigast 10 veckor eller helst 12 veckor, då är valparna riktigt utåtriktade. De börjar dessutom bli lite livigare, sover inte lika mycket på dagarna. Jag ska först registrera valpar och sedan blir det veterinärbesök, och sedan börjar jag i regel annonsera dem.

 

Valp före 9 månaders ålder.            Ungdomar mellan 9 - 24 månaders ålder.                 Över 24 månader = vuxna.

 

Pensionärer och omplaceringar av hundar som inte ska användas till avel (eller endast begränsad avel för hanhund) eller utställning (eller endast begränsad utställning) längre, ofta över 7 år för tik, ofta något senare för hanhund, fast ibland även yngre omplacerings hundar som är vuxna, med vissa motkrav.

Pensionärer är hanhundar som gjort sitt i utställningsringen hos oss och endast beräknas till sparsam eller ingen avel framöver.

Pensionärer är tikar som gjort sitt i avel eller utställning i vår kennel, de är då oftast omkring 7 år för tikarna.

 

Under vardera ras kan man se vilka valpar som finns till salu för rätt köpare av vardera ras,  Chihuahua, Japanese chin.

Under vardera ras kan man också se våra framtida planer för valpar. Chihuahua och Japanese chin.

 

JAG SÖKER INTE FODERVÄRDAR!     JAG SÄLJER INTE PÅ AVBETALNING!     JAG SÄLJER INTE TILL MINDERÅRIGA!

 

 

Pia´s kennel

Annika Hagström
Telefonnummer 0762 79 41 25

 

 

Contaktinformation - kontaktuppgifter

 

Uppdaterad 2023-01-24

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström