Sabotage februari 2016

 

Denna månad har varit ovanligt besvärlig. Något som är mer ovanligt denna tid på året. Den vanligaste uppgången på sabotage ligger annars kring perioden när byn vimlar i jägare inför kommande jakt på senare delen av sommaren och första månaden av den tiden.

 

160228

Enligt Hotmail har det sänts tre e-mail till mig som blivit bortsnappade. Facebook kontot jag hade en kort stund i mitt liv blev snabbt kapat, men mejlen har jag fått ha ifred hittills. Alltså har jag nu även fått intrång i min mejl.

Jag misstänker att dessa konstanta försök att få mina hundar överkörda m m är något som de har svårt att utföra numera, då blir de väl antagligen mer kreativa på andra områden...

 

160227

Posten fortsätter att försvinna dag efter dag...

 

160226

Idag så gick det inte att starta bilen, för andra gången denna månad, förra gången var den 22:a februari. Både förra gången och denna gång var det samma orsak. Dörrarna till min bil har öppnat sig på något underligt sätt, det har sedan dragit ur batteriet. Jag har fått laddat batteriet för att kunna åka hemifrån. Jag höll på i två timmar, med feber, för att komma ner och hämta ut stamtavlor från SKK, men det slutade med att jag fick ge upp. Detta gjorde att jag blev liggande i två dagar, endast med korta avbrott att släpa mig runt och sköta hundar, sedan somna igen av pur utmattning. Jag klarar inte av att bli nerkyld på detta vis. Från nu kommer jag att provstarta bilen innan jag tar ut hundarna, och sedan se till att ha bilen låst när den står på våran gård. Något jag aldrig behövt göra i hela mitt liv tidigare, inte ens när jag bodde i Stockholm! Men i Frisbo måste man låsa bilar för att inte bli utsatt för sabotage.

 

160225

Ben idag igen...

 

160219

På eftermiddagen slet jag denna ut käftarna på Leonardo, tänk om det hade blivit hans död...
Ett köttben med vassa kanter som mycket väl kan sprätta upp magen och tarmen på en hund.

 

160218

Denna morgon var det dags igen. På något underligt sätt har en köttben tagit sig in på våran gård.
Ett köttben med vassa kanter som mycket väl kan sprätta upp magen och tarmen på en hund.

 

160214

Idag har vi haft - 365 besökare på hemsidan från igår. Detta händer några gånger om året. Ibland mer, ibland mindre. En gång misste vi mer än 20 000 besökare över en natt. Jag får byta räknare lite nu och då. Med vissa räknare tar det endast några dagar eller några veckor så är de förstörda. Vissa fungerar halvårsvis innan problemen startar...

 

160212

Så här såg det ut när jag hade satt upp skyfflarna den 9:e denna månad.

Så här ser det ut idag (- svarta hinken).

Idag har den mindre av de två skyfflarna framför huset försvunnit. De hängde på väggen precis utanför grinden in till gården, innanför
parkeringen/bilen. Det ironiska är att det är 3 dagar sedan jag hängde upp dem och satte en tunna med sand under. Före den 9:e har skyfflarna
stått på backen och sanden i en hink som frusit fast under släpkärran där ute. Någon blev väl avundsjuk över att det såg prydligare ut.
Nu är den sista skyffeln intagen på innersta gården för att undvika att den också försvinner.

 

160203

Idag har jag fått ägna 2 timmar åt att sätta upp provisoriskt nät på framsidan av tomten. Orsaken är för att någon har kastat upp snö denna vinter på min tomt och över mitt staket, så staketet har vikt sig och ligger ner under snön på min tomt. Hundarna kunde bara gå rakt ut ovanpå snön.

Plogbilen kan INTE ställa till detta då det är postlådor mellan min tomt och vägen.

Vi satte upp en släpkärra vid vägen på min gård för att det skulle se prydligare ut (eftersom grannar har gnällt). Tidigare ställde jag skräpet som skulle till tippen på gården på en plats. Nu lägger jag det på släpkärran istället på en gång och det syns inte utifrån genom de solida lemmarna vad som finns däri. Det ser prydligare ut alltså. Då har vissa människor passat på att slänga all snö över på min tomt och förstör mitt staket mellan vägen/postlådorna och släpkärran, där jag inte ser ifrån huset... Är det priset jag ska betala för att vi försöker få lite ordning och reda här?

Snacka om att jag blir FÖRBANNAD när de tar till sådana här övergrepp. Tidigare under åren har de i alla fall inte gjort detta. Men jag antar att de är trötta på att inte kunna saboterna så mycket med alla säkerhetsfunktioner som kommit upp här vartefter, och fortsätter att komma upp, så de var tvugna att göra något för att kunna förstöra för oss och därmed riskera livet på mina hundar på kuppen.

Ibland är det mycket svårt att tycka om människor, det är med en stor ansträngning som jag fortsätter att endast skydda oss så gott det går men jag hoppas de en dag förstår vilka vidriga jävlar de är och vad de kan ställa till med genom sina övergrepp.

Grindarna närmast kameran har jag nu fått sätta upp för att stoppa hundarna från att komma ut på vägen och bli överkörda.
Man ser hur hela hörnstolpen har kroknat och lutar starkt inåt, snö är tung.

Här ser man hur staketet har lossnat på ytterligre en stolpe. Man ser också vad vägen är nära, på denna smala byväg är vägen i direkt anslutning till postlådorna, som man kan se till vänster på bilden. Mellan postlådorna och min tomt/mitt staket är det ett djupt dike.

 

Uppdaterad 2018-06-27