LOPPIS

 

180909 Då jag rensar bland mina gamla saker och är trött att ha fullt i alla förråd, på vindarna, i källaren, i snickarrummet, i köksskåp, i garderober, i lådor o s v så blev det loppis.

Det jag inte använt under senaste året vill jag bli av med.

Allt på bilderna nedan finns på loppis hos oss, eller fanns, om det är sålt.

 

181006 Idag åker loppistältet bort, men till våren planerar vi att sätta upp det igen. Då kommer det bli mer, även kartongen från vinden. Köksgeråd, böcker men också från snickarboa, verktyg, lysrörsarmaturer m m.

 

181015 Jag fortsätter att fylla på loppisförrådet allt eftersom. Är det något som intresserar så går det bra att ringa och bestämma möte för att komma hit in i vårt hem och titta på grejerna under vintern. Jag planerar att ta ut tältet igen så fort marken har tinat och är torr i vår.

 

OBS! Damm o d ingår, där det finns.

 

Loppisen

 

Barn 181015 Kök 181105 Hobby 180909 Kläder 181015 Tingeltangel 181105 Böcker 181017 Burkar 181017

 

Barn/Lek

Köket/Hushåll

Fritid/Hobby Ryggsäckar och stolar m m.

Kläder/Tyg/Hygien m m dukar, t-shirts, dukar, väskor, klänningar, jackor, skor m m.

Tingeltangel Prydnader som i stort sätt är bra för inget annat än dekoration.

Böcker Vi har många böcker, bl a MASSOR av Det Bästas bäcker, med ca 4 böcker i kortform i vardera. Alla böcker en krona styck.

Burkar, hinkar och flaskor Jag har massor av små burkar. Sedan har jag stora mängder extremt hållbara glasflaskor på 3 dl vardera. Kassvis med små bukar och kassvis med glasflaskor. Det utökas regelbundet. Jag är glad om någon har nytta och glädje av alla eller några. Går att ha till förvaring. Till pyssel. T ex till pärlor, eller när man delar med sig av vitaminer, örter, schampo o d är det bra med små burkar. Flaskan till vänster är 3 dl, så då ser man ungefärliga storlekar på de olika burkarna. Hinkar med lock rymmer 5 liter.

 

Uppdaterad 2018-11-05