CD-böcker / Ljudböcker / Hörböcker / Talande böcker

Michael Connelly

 

Michael Connelly är en författare jag gärna har ögonen öppna jag hoppas att få tag i flera i framtiden. Så bra böcker. Och det redan från första raden och sedan genom hela boken. Så som en bra bok ska vara. Väldigt amerikaniserad, men vem väntar sig något annat? Inget fel i det, det är ju en bok, inte verklighet. Böckerna är intressanta och spännande hela vägen igenom, intill slutet. En strålande författare.

 

Michael Connelly - Räven är en extremt bra bok! 220618 Så har jag köpt en dublett, igen. Till salu.

Michael Connelly - Fågenskrämman är i mitt tycke en utmärkt bok! Spännande och intressant från början till slut. Han håller stilen!

Michael Connelly - Fällan är i mitt tycke en utmärkt bok! Spännande och intressant från början till slut.

Michael Connely - Poeten. 1995. En till toppenbok!

Michael Connelly - Dödens stad. 2002. Toppen! En helt fantastisk bok igen.

Michael Connelly - Skuggspel. 2003. Lysande! Superbra ända från starten och hela vägen ända in i slutet. Den har jag råkat köpa dubbelt av... Till salu.

Michael Connelly - I lagens limo. 2005. Så bra. I stil med de andra bra böckerna från Michael Connelly. 220609 Den har jag råkat köpa dubbelt av... Till salu.

 

  220609  
Photo: AH

 

Michael Connelly - Fallet avslutat. 2006. Den är bara BÄST! En strålande författare. Den har jag råkat köpa dubbelt av... Till salu.

Michael Connelly - Gatans lag. 2008. Så helt underbart bra, denna bok!!! Den har jag råkat köpa dubbelt av... Till salu.

220724 Michael Connelly - Nio drakar. 2011. Supperbra!

Michael Connelly - Det femte vittnet. 2011. En typisk rättegångsberättelse. Trots att jag normalt inte gillar rättegångsberättelser så är denna bok SUPERBRA!

 

  220725  
Photo: AH

 

Uppdaterad 2022-07-29

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström