CD-böcker / Ljudböcker / Hörböcker / Talande böcker

 

Henning Mankell

 

Henning Mankell tycks vara en av mina favoritförfattare, har jag märkt ju fler böcker jag lyssnar till. Allihop har vad jag tycker är toppen i en bra bok. Böcker jag gärna lyssnar om!

 

 

Henning Mankell - Danslärarens återkomst. 2000. Bästa jag har hört på minst de senaste 50 böckerna jag hört på. Helt klart en av de bästa jag har hört.

Henning Mankell - Innan frosten. 2002. Mycket bra bok med många knorrar på vägen.

Henning Mankell - Den vita lejoninnan. 2003. Superbra! Vad mer kan man säga?

Henning Mankell - Djup. 2004. Lyssnat klart på Manken - Djup. Tack och lov! Sjuk huvudperson som fördärvar livet för ett gäng personer, inklusive sig själv, varvat med 20 gånger med återkommande sinnessjuk musik, eller vad det nu ska kallas. Vill aldrig mer höra denna bok igen.

Henning Mankell - Kennedys hjärta ska innehålla 13 CD-skivor. Den innehöll 11. Så kan det gå när man köper begagnat, även om jag varit med om liknande en gång när jag köpte en ny packeterad i plast. Fast den gången fattades endast en CD. Fast det är ju lika illa. För det mesta kollar jag igenom att alla skivor finns där. Vid ett tillfälle för några år sedan, så saknades det skivor i en bok, jag sa till säljaren och hon tog bort den och tackade för att jag hade sett det hela och sagt till. Det var en loppis i Hudiksvall.

220724 Henning Mankell - Kennedys hjärna. 2005. Så fick jag tag på en fulltalig bok. Kul! Det blev som en helt ny bok. Fantastiskt bra bok!

 

220627   220725
Photo: AH

 

Henning Mankell - Italienska skor. 2006. Boken är ok. Insiktsfull med relationer. Trots att boken handla om relationer så skulle jag kunna tänka mig att lyssna om på denna någon gång i framtiden.

Henning Mankell - Kinesen. 2008. Kinesen är i mitt tycke en bok av allra högsta klass. En bok jag aldrig glömmer. www.storyside.se. Vissa böcker tycker man om men minns dem ingen längre tid. Denna glömmer jag aldrig! Jag har en till salu.

Henning Mankell - Den orolige mannen. 2009. Urbra! Jag fick tag i en MP3-skiva, vilket jag är mycket förtjust i, så jag slipper byta CD-skivor stup i kvarten. Dessutom behöver jag inte ha så mycket bokhyllor, med en skiva istället för kanske ca 6-25 per bok.

Henning Mankell - Minnet av en smutsig ängel. 2011. Super bra. Så härlig. Hade däremot velat ha ett slut.

 

  220609 220717  
Photo: AH

 

Uppdaterad 2022-08-03

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström