CD-böcker / Ljudböcker / Hörböcker / Talande böcker

Leif G W Persson

 

Leif GW Perssons böcker tycker jag håller väldigt hög standard. En av de bästa svenska författare jag hört. Fick jag plocka bort lite av alla beskrivningar om mat, så skulle jag bli glad, men det stör inte så värst heller. Hade jag läst boken hade jag ögnat med ögonen lite snabbt till matbeskrivningen pågick. När jag lyssnar på CD på boken går inte det.

Ser jag en bok av Leif GW som jag inte läst, så slänger jag mig över den!

 

 

Leif G W Persson - En annan tid, ett annat liv. 2003. Denna är utan tvekan en bok som jag är extremt förtjust i. Det är inte så mycket utfyllnad (beskrivning av färger på gardiner, former på soffor etc), utan mer handling. Det gör att jag inte hinner bli trött mellan händelserna i boken. Jag njöt verkligen av den! En av mina absoluta favoriter. Jag kallar en sådan bok UTMÄRKT! Leif G W Persson - En annan tid, ett annat liv. Så bra+++++++++++++++. Se ovan. Så lyckades jag igen, jag har köpt dubbelt... Alltså en till salu av dessa. Till salu. GW En annan tid, ett annat liv. 2003. Jag är nog lite mer än lovligt knasig. En till... Den med är alltså till salu. Det är nog helt enkelt så att när jag ser en författare som jag gillar köper jag en bok snabbt. När jag kommer hem i lugn och ro, ser jag att det är en som jag redan hört.

Leif G W Persson - Linda - som i Lindamordet. 2005. Som vanligt, full fart från start och ända in i mål. Underbar! Så fick jag tag i en dublett. Alltså en till salu av dessa. Till salu.

Leif G W Persson - Faller fritt som i en dröm. 2007. Hade jag vetat att det var en bok om palmemordet hade jag aldrig köpt boken. Trots detta har jag fått enormt många skratt av denna bok. Jag bara älskar hur GW skriver, den där torra humorn som passar mig som hand i handske.

 

Photo: AH

 

Leif G W Persson - Den som dödar draken. 2008. Som alltid, ett nöje att lyssna på denna bok. Leif GW Persson - Den som dödar draken. 2008 Fick tag på en dublett... Till salu.

Leif G W Persson - Den döende detektiven. 2010. Håller stilen. Helt underbar! Så lyckades jag igen, jag har köpt dubbelt... Alltså en till salu av dessa. Till salu.

Leif G W Persson - Gustavs grabb. 2011. Jag kände en lätt oro för att denna inte skulle vara så bra som de andra böckerna, så OTROLIGT fel fick jag...

Leif G W Persson - Den sanna historien om Pinocchios näsa. 2013.  Jag är salig.

Leif GW Persson - Bombmakaren och hans kvinna. 2015.

 

Photo: AH

 

Leif G W Persson - Kan man dö två gånger? 2016. Det är en bok som jag inte lyckas lyssna på. Jag trodde det var en vanlig CD bok, men det är det inte... Leif G W Persson - Kan man dö två gånger? fick jag nu tag i, som en helt vanlig CD bok. Så glad! En superbra bok!

Leif G W Persson - Professor Wille Vingmutter, mästerdetektiven. 2018. Han lyckas igen...

 

Photo: AH

 

Uppdaterad 2022-05-31

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström