CD-böcker / Ljudböcker / Hörböcker / Talande böcker

Dan Brown

 

En av de bästa bokserier jag har är denna nedan skriven av Dan Brown. Alla böckerna har absolut högsta klass, i mitt tycke. Av de böcker jag har på CD är dessa böcker nedan de absolut bästa. De är alla så bra så jag kan inte säga vilken av dem som är bäst. Trots att böckerna är långa, så är varje mening betydelsefull för historien. Det är intressant och spännande från början till slut. Ingen långdragen början. Inga långdragna slut.

 

Dan Brown - Gåtornas palats. 1998. Detta är Dan Browns debut. Gåtornas palats har jag två av, så om någon är intresserad, så finns denna till den intresserade. Till salu. Jag är bara överförtjust i Dan Browns böcker. Detta är inget undantag. Så fantastisk från början och ända in i det sista. Varje rad, varje mening har en betydelse som skapar det hela. Inte bara massa löst fluff-fluff kastar i ögonen på läsaren.

Dan Brown - I cirkelns mitt. 2001. Jag är en stor beundrare av Dan Brown, och blir gladare för var bok jag hör på! Denna är inget undantag. Från första till sista meningen rakt igenom bra! Fantasiskt bra! Underbar. Jag vet inte vad mer man kan säga.

Dan Brown - Da Vinci koden. 2003. Da Vinci koden har jag två av, så om någon är intresserad, så finns denna till den intresserade. Till salu. En helt makalös berättelse.

Dan Brown - Deception point. 2004.

Dan Brown - Änglar och demoner. 2005. Änglar och demoner har jag två av, så om någon är intresserad, så finns denna till den intresserade. Till salu. Fullständigt underbar.

 

Photo: AH

 

Dan Brown - Den förlorade symbolen. 2009. Den förlorade symbolen har jag två av, så om någon är intresserad, så finns denna till den intresserade. Till salu. Jag är mer än glad i denna bok. Helt enkelt fantastisk.

Dan Brown - Inferno. 2013. Strålande, som vanligt!

Dan Brown - Begynnelse. 2017. Extremt bra, men denna är den enda av Dan Browns böcker jag har lyssnat på, är detta den jag tycker om men inte lika mycket som de andra.

 

Photo: AH

 

Uppdaterad 2022-05-31

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström