CD-böcker / Ljudböcker / Hörböcker / Talande böcker

 

Björn Hellberg

 

Jag blev omedelbart förtjust i Björn Hellbergs böcker. Böckerna är intressanta från första orden. De fortsätter att hålla hög närvaro hela vägen igenom. Så är de intressant nog inte långa för att de ska vara långa, utan de innehåller ALLT en bra bok ska innehålla, utan att ge sig hädan ut i perefirin och förvilla läsaren på ovidkommande. Allt man läser/hör är intressant!

Det slår mig också att en så vänlig människa har så stor insikt i människans psyke, utan att bli negativ, är en stor Hatten av! för Björn Hellberg. Att ha närvaron att se det goda i folk är nästan som en konstart. Det verkar på mig som om denna författare har den förmågan.

 

Björn Hellberg - Club Karaoke. 2004. Denna man är otroligt bra på att skriva fängslande.

Björn Hellberg - Dödslängtan. 2006. Detta är den första boken jag läste av Björn Hellberg. Jag blev djupt imponerad av denna bok omedelbart, redan vid första styckena. Äntligen en författare som förstår att boken måste vara intressant från första meningen! Sedan höll den lika hög klass genom hela boken! Jag är mycket sugen att lyssna på Björn Hellberg - Den flerfaldige mördaren, som jag också har. Jag ser verkligen fram emot det.

Björn Hellberg - Nattvandraren. 2008. Så bra! Det är ett nöje med Björn Hellbergs böcker, från första meningen till den sista.

Björn Hellberg -Nattvandraren. 2008. Ytterligare en dublett. Till salu.

Björn Hellberg - Den vita döden. 2009. Denna var jag tveksam till att köpa, eftersom jag inte intresserar mig för sport. Men när det var Björn Hellberg chansade jag på att det kan bli något bra av detta och slog till. Trots att det är en sportbok så tycker jag den var väldigt bra.

Björn Hellberg - Den flerfaldige mördaren. 2010. Det är den andra boken jag läser av Björn Hellberg. Sååååååå bra. Jag längtar efter att hitta fler böcker från Björn Hellberg och fler om Sten Wall. Den är bara så underbart bra! Jag råkade köpa en till av denna, så en är till salu.

 

Photo: AH

 

Björn Hellberg - Sankte Per. 2011. Jag är så vansinnigt glad i dessa böcker. Jag hoppas att jag snart igen hittar igen flera Björn Hellberg böcker. De ger mig ett mycket stort nöje. 220724 Ytterligare en dublett. Till salu.

 

Photo: AH

 

Uppdaterad 2022-07-25

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström