CD-böcker / Ljudböcker / Hörböcker / Talande böcker

Arne Dahl

 

Arne Dahl verkar i mitt tycke vara en ojämn författare. Det är svårt att veta vad man får när man köper en Arne Dahl bok, tycker jag. Från bland det bästa till helt ok och sedan underkända. Allt från samma författare. Lite ovanligt, måste jag säga.

 

Arne Dahl - efterskalv tycker jag är bra, fast lite seg i de första två skivorna med alla dessa olika namn, som jag har svårt för.

Arne Dahl - Ghost house 2.0. Spökhistoria. Den är söt, tycker jag.

Arne Dahl - En midsommarnattsdröm. 2003. Bra, mycket bra.

Arne Dahl - Dödsmässan. 2004. Detta var bottennapp. Hoppar hit och dit. Storryn hade kunnat vara bra, men det var omöjligt att följa den, då det fladdrade åt alla håll, hela tiden. Aldrig mer vill jag höra den.

 

  220609 220717
Photo: AH

 

Arne Dahl - Mörkertal. 2005. Denna bok tycker jag om. Det är en räcka av inflätade händelser. 220609 Jag har råkat köpt en dublett av denna.  Till salu.

Arne Dahl - Himmelsöga. 2007. Himmelsöga är himmelskt bra! Ska man klaga över något så är det att första CD´n, som utgör en 11:e del av hela boken, är en massa namnuppräkningar. Det var boken värd. Den vill jag höra igen nån gång i framtiden. Det är bland det finaste jag kan säga om en bok.

 

Photo: AH

 

Uppdaterad 2022-07-20

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström