CD-böcker / Ljudböcker / Hörböcker / Talande böcker / Ljud pocket

 

Åke Edwardson är jag glad i och håller gärna utkik för det namnet när jag väljer böcker.

 

 

Åke Edwardson - Den sista vintern tycker jag är bra.

Åke Edwardson - Dans med en ängel. Kriminalroman om Erik Winter. 1999. Tragiskt nog visade det sig att det var en bok med gammeldags disketter. Inga CD skivor alltså. Nåja, nån gång i framtiden kanske jag kan lyssna på denna också...

Åke Edwardson - Låt det aldrig ta slut. Kriminalroman om Erik Winter. 2000. Den är väldigt bra. Lite många hopp fram och tillbaka mellan de olika vinklingarna, de olika sidorna av saken. Men storryn är superbra. 220724 Så blev det en dublett... Till salu.

Åke Edwardson - Istid. 2004. Förbaskat bra och väldigt kort.

Åke Edwardson - Rum nummer 10. 2005. En helt underbar bok om Erik Winter. Igen många namn, samtidigt blir det lättare när man redan känner igen några av namnen från tidigare böcker jag hört av Åke Edwardson om Erik Winter.

 

Photo: AH

 

Åke Edwardson - Samurajsommar. 2005. Denna bok är ok. Men inte i klass med de andra Åke Edwardsons böckerna.

Åke Edwardson - Vänaste land. 2006. Roman om Erik Winter. Jag tycker denna bok är mycket bra. Det är mycket namn som gör mig lite förvirrad, då jag har så svårt att komma ihåg namn, men samtidigt måste man då förstå att jag lyssnade på denna när jag var mer sjuk än vanligt (läkarna lekte rysk roluette med mina medeciner). Jag vill gärna lyssna om på denna när jag är så bra som jag kan bli, då kommer det bli lite mindre förvirrande vid alla övergångar till andra miljöer, som troligen på inget sätt är ovanligt många eller kraftiga eller osammanhängande än andra bra böcker. Den har jag råkat köpa dubbelt av... Till salu.

Åke Edwardson - Nästan död man. 2007. Jag blir mer och mer förtjust i denna författare.

Åke Edwardson - Tro. 2007. En kortdeckare. Gillar den. Den är ok.

Åke Edwardson - Svalorna flyger så högt att ingen längre kan se dem. 2010. Denna bok var bottennapp för att vara av denna författare. Går att höra. Vill inte höra igen. Så gillar jag inte dåliga slut.

 

  220813 220609
Photo: AH

 

Åke Edwardson - Möt mig i Estepona. 2011.  SUPERBRA!

 

     
       
Photo: AH

 

Uppdaterad 2022-08-13

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström