Contactinfo     /     Kontaktuppgifter

 

 

 

 

You're welcome to make an request to:

 

       

Välkommen med förfrågan:

 

Annika Hagström
Pia´s kennel
Rifall 210, Lyckebo
714 91 Kopparberg
Kommun: Ljusnarsbergs.
Län: Örebro.
Landskap: Västmanland.
Earia: Bergslagen.
Sverige - Sweden
Tel: +46 (0)762 79 41 25

Annika Hagström
Pia´s kennel
Rifall 210, Lyckebo
714 91 Kopparberg
Kommun: Ljusnarsbergs.
Län: Örebro.
Landskap: Västmanland.
Område: Bergslagen.
Tel: 0762 79 41 25

 

 

Vårat visitkort f o m juli 2019.

 

 

Ring på dagtid, klockan 10-18 är det lättast att få tag i mig. Ringer folk på nätterna till mig, får de finna sig i att få en stämpel kopplat till sitt telefonnummer för hänsynslöshet.

SNÄLLA, RING PÅ DAGTID! Mellan 10-18 är det lättast att få tag i mig och undvika att irritera mig. Mina nära vänner vet att de kan ringa fram till 20. Jag undviker helst att prata med valpköpare o d när jag är för trött.

Hemliga människor svarar vi inte.

Mejlen tittar vi på så där ca var 3:e månad. Vill ni ha tag i mig så ring.

 

 

Mitt telefonnummer har jag haft sedan 2012.

Problem med internet har jag haft sedan 2013.

När det har varit problem år efter år med internet så har jag vant mig av med att "leva" på internet, även om jag aldrig varit fast i facebook och sådana ruljanser. Jag föredrar att vara med mina hundar istället för att tillbringa min tid med en dator.

M a o, vill man ha tag i mig så ringer man.

 

 

Vägbeskrivning:

Åk riksväg 50. Jämte mittra avfarten till Kopparberg sväng åt motsatt håll in på väg 233, mot Skinnskatteberg 50/Malingsbo 32/Kloten 22. Åk på den vägen rakt fram genom Kolheden, rakt fram, genom N Finfall, rakt fram. Ca 7 minuter (7 km) efter ni lämnat riksväg 50 kommer ni till en gul skylt som står på vänster sida där det står Rifallet 1. Sväng upp till höger till Rifallet (dit pilen på skylten pekar), då kommer ni upp på en grusväg. När ni passerat 90 graders kurvan och ser Rifallet framför er (första byggnaderna efter den vägen) så tar ni första vägen till vänster, det är en gräsväg. I första huset efter den vägen bor vi i. Huset ligger på vänster sida av vägen.

Kommer ni från Skinnskatteberg/Malingsbo/Kloten-hållet så åker ni väg 233 till ni kommer till Kölsjö station. Rakt fram genom detta samhälle, upp för en svag backe och svag sväng, så kommer skylten Rifallet 1 på höger sida, då åker ni upp till vänster (dit pilen pekar), då kommer ni upp på en grusväg. När ni passerat 90 graders kurvan och ser Rifallet framför er (första byggnaderna efter den vägen) så tar ni första vägen till vänster, det är en gräsväg. I första huset efter den vägen bor vi i. Huset ligger på vänster sida av vägen.

 

Välkomna på besök efter överrenskommelse.

 

 

 

 

Bidrag tas tacksamt emot.

 

 

Uppdaterad 2020-08-18

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström