Contactinfo     /     Kontaktuppgifter

 

 

 

 

You're welcome to make an request to:

 

       

Välkommen med förfrågan:

 

Annika Hagström
Pia´s kennel
Rifall 210, Lyckebo
714 91 KOPPARBERG
Kommun: Ljusnarsbergs.
Län: Örebro.
Landskap: Västmanland.
Earia: Bergslagen.
Sverige - Sweden
Tel: +46 (0)762 79 41 25

Annika Hagström
Pia´s kennel
Rifall 210, Lyckebo
714 91 KOPPARBERG
Kommun: Ljusnarsbergs.
Län: Örebro.
Landskap: Västmanland.
Område: Bergslagen.
Tel: 0762 79 41 25

 

 

Vårat visitkort f o m december 2022.

 

 

Ring på dagtid, klockan 10-18 är det lättast att få tag i mig. Ringer folk på nätterna till mig, får de finna sig i att få en stämpel kopplat till sitt telefonnummer för hänsynslöshet.

SNÄLLA, RING PÅ DAGTID! Mellan 10-18 är det lättast att få tag i mig och undvika att irritera mig. Mina nära vänner vet att de kan ringa fram till 20. Jag undviker helst att prata med valpköpare o d när jag är för trött.

Hemliga människor svarar vi inte.

Vi har inte internet längre.

 

 

Facebook, nej tack, jag har en egen hjärna.

 

 

Mitt telefonnummer har jag haft sedan 2012.

Problem med internet har jag haft sedan 2013. Sedan 2020 har jag inte internet längre.

När det har varit problem år efter år med internet så har jag vant mig av med att "leva" på internet, även om jag aldrig varit fast i facebook och sådana ruljanser. Jag föredrar att vara med mina hundar istället för att tillbringa min tid med en dator. Sedan 2020 har jag inte internet längre.

M a o, vill man ha tag i mig så ringer man.

Sedan 2020 har jag inte internet längre.

 

 

SMS

Anledningen till att jag hellre pratar i telefon än SMS´as är för att jag glömmer se om någon skickat meddelande till mig, så jag missar sådana ibland. Alltså om ni skickat SMS till mig som jag inte svarat på så kan det mycket väl bero på att jag inte sett meddelandet. En annan orsak till att jag sällan skriver är att jag får ont i händerna av att SMS´a. Ett kort ord är ok, mer är besvärligt, varje gång.

 

 

Några avstånd från oss:

Avesta 95 km
Borlänge 84 km
Fagesta 88 km
Hedemora 106 km
Kopparberg 1,1 km
Lindesberg 40 km
Västerås 114 km
Örebro 80 km

 

 

GPS

GPS är nog bra. Där jag bodde i Frisbo, Hälsingland fungerade GPS ca 50 % av fallen. Värst var att folk kunde hamna i Bergsjö, väldigt många mil ifrån, och med massor av extra mig för att hitta de 2 vägar som fanns emellan de vitt skilda platserna. Dessutom var det mycket få ställen det fanns mottagning på mobilen där. Där det fanns mottagning var det sällan på telia.

Så bodde jag i Hörken, Bergslagen. GPS fungerade i samtliga fall, nära nog. Alla hamnade hos min granne, från det huset syntes mitt. Alltså absolut tillräckligt bra, i mitt tycke. Inga problem. Dessutom mottagning på samtliga telefoner vid mig och vid grannen, om inte vädret var fullkomligt vidrigt.

NU - Så är det här, Rifall i Bergslagen. Samtliga som förlitar sig på GPS har hamnat på MYCKET SVÅRFRAMKOMLIGA sidovägar omkring i detta område. Ställen där det är svårt att vända. Vid låsta grindar. Med mera. Det finns många småvägar överallt häromkring, när folk försöker beskriva var de är, om de ens har har turen att ha telefonmottagning där de står, så är den ena vägen lik den andra, så det har i samtliga fall varit helt omöjligt för mig att veta var de är och därmed kunna tala om hur de ska ta sig hit. Så SE UPP!!!

 

 

Rifall - Rifallet

Jag bor i Rifall. Dessvärre har vägverket skrivit fel på skylten 1 km nedanför oss. Där har de skrivit Rifallet 1 på skylten.

Problemet är bara att detta, d v s Rifall, ligger på ena sidan av Kopparberg, och sedan finns det dessutom ett Rifallet som ligger nära oss, på en annan sida av Kopparberg.

 

 

Vägbeskrivning:

Åk riksväg 50. Jämte mittra avfarten till Kopparberg sväng åt motsatt håll in på väg 233, mot Skinnskatteberg 50/Malingsbo 32/Kloten 22. Åk på den vägen rakt fram genom Kolheden, rakt fram, genom N Finfall, rakt fram. Ca 7 minuter (7 km) efter ni lämnat riksväg 50 kommer ni till en gul skylt som står på vänster sida där det står Rifallet 1. Sväng upp till höger till Rifallet (dit pilen på skylten pekar), då kommer ni upp på en grusväg. När ni passerat 90 graders kurvan och ser Rifallet framför er (första byggnaderna efter den vägen) så tar ni första vägen till vänster, det är en gräsväg. I första huset efter den vägen bor vi i. Huset ligger på vänster sida av vägen.

Kommer ni från Skinnskatteberg/Malingsbo/Kloten-hållet så åker ni väg 233 till ni kommer till Kölsjö station. Rakt fram genom detta samhälle, upp för en svag backe och svag sväng, så kommer skylten Rifallet 1 på höger sida, då åker ni upp till vänster (dit pilen pekar), då kommer ni upp på en grusväg. När ni passerat 90 graders kurvan och ser Rifallet framför er (första byggnaderna efter den vägen) så tar ni första vägen till vänster, det är en gräsväg. I första huset efter den vägen bor vi i. Huset ligger på vänster sida av vägen.

 

Välkomna på besök efter överrenskommelse.

 

 


I Lyckebo är det en lycka att bo!

 

 

Uppdaterad 2022-12-14

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström