Omplacering från Pia´s kennel

 

Vi placerar ibland ut äldre hundar som har gått i pension (pensionärshem), hanar eller tikar som inte ska ställas ut mera och inte heller användas i avel. Det viktiga är att hundarna ska ha så bra hem som bara den hunden kan få, alltså skräddarsytt hem för varje hund.
Om jag säger att en hund ska bo själv hund, så menar jag det! Eller om jag säger att en hund ska bo i livlig familj så ska den det! Det jag skriver, menar jag, av en alldeles speciell anledning som jag känner till om hunden. Har man inte rätt hem åt mina hundar så blir det ingen hund. Då kommer hundarna bo kvar här och ha det bra.

Vi kräver också att hundar som placerats härifrån inte ska bli några vandringspokaler, utan återlämnas OMEDELBART ifall de inte kan stanna i det nya hemmet av en eller annan anledning. Någon som vi alltid skrivit in i våra avtal och kommer fortsätta att skriva i våra avtal.

Ibland begär vi en mindre symbolisk summa och ibland en större summa för en omplacering. Ingen hundomplacering är gratis från oss.

Läs mer om omplacering generellt.

 

Updated 2018-07-12