Kommentarer om hemsidan

 

Jag började skriva lite riktad info på hemsidan på 1990-talet. Vissa gnällde, då tog jag bort informationen. Så höll jag på i ca 10 år. Sedan tog jag mig i kragen när jag fick samma frågor om och om igen. Då bestämde jag mig för att lägga ut och låta sidan växa. Och växt har den gjort...

 

Ibland skriver folk och hackar och gnäller på min hemsida, men allra mest är folk glada och tacksamma över min information. Här är några som är tacksamma för mitt ideella arbete:

 

x

 

210409

Det är väldigt många som varje vecka ringer och är glad i min information på hemsidan. Folk som har hjälp av sidan på många olika sätt.

Allra oftast rör sig frågorna om allt som har med dräktighet-valpning-valpar att göra eller giardia och liknande problem. Ibland också både ock.

Även annat kommer upp regelbundet av lite allt möjligt. Därför fortsätter jag att ha hemsidan öppen.

 

x

 

190623

Idag fick jag en glädjade telefonsamtal.

För ca 30 år sedan hjälpte jag en uppfödare med en hund som hade stora bekymmer psykiskt. Efter uppfödaren följde mina råd blev hunden bra. Helt bra.

För ca 10 år sedan hjälpte jag samma uppfödare igen med en hund som hade permanent sjukdom som ingen veterinär kunde göra något åt. Efter att följt mina råd blev hunden helt frisk!

För ett halvår sedan blev jag kontaktad av dottern tll den kennelinnehavaren, som också har kennel.

Hon hade skaffat en hund som visade sig ha både fysiska och psykiska problem.

Efter 4 månaders träning med mina metoder är den helt frisk, i kroppen och knoppen!

Det är en stor glädje och fröjd att få vara med och hjälpa till så mycket för en familj och tre av deras hundar genom åren + alla kring de hundarna.

Att få hjälpa till så ingen hund behöver leva i träldom p g a ägare som ger upp när de tror att de har "provat allt" är en stor eloge till vilka underbara hundägare detta är.

 

x

 

180612

Idag har 8 Pia´s hundar varit på djurens dag på ett äldreboende, dessutom var ett par skolklasser där och sjöng.

Detta varande totalt ca 3 timmar.

Hundarna gjorde stor succé.

När barnen sjungit färdigt och lärarna sa att de fick gå och hälsa på djuren sprang alla iväg till hundhagarna och sträckte ner händerna och ville ha kontakt med hundarna. Det blev som rena anfallet av människohänder i hagen. Mina hundar trodde de var i himlen av all vänlig uppmärksamhet! Alla var ivriga att få kontakt, folk och djur.

Hundarna fick sedan gå från famn till famn på barn och gamlingar och en och annan av personalen!

En del i personalen och även några andra var förvånad att ingen hund skällde och gick att ta i utan att de bet! Detta trots att många var chihuahuor dessutom. En komentar som är sorgligt vanlig.

Jag hoppas att folk en dag inser att chihuahuor går att träna med en bra ägare som är vänlig och konsekvent och att hundarna bli harmoniska om de bara får rätt aktivering dagligen och hålls friska och välnärda (bl a inte för feta, inte för magra med ett bra foder för hundar).

De hundar som var med denna dag var av raserna yorkshire terrier (1), japanese chin (3), chihuahua korthårig (1) och chihuahua långhårig (3).

 

x

 

180507

Idag ringen en mycket tacksam man från Norge som poängterar flera gånger att han är så tacksam för att jag skriver så sakligt och lättförståligt om allt möjligt.

 

x

 

170422

Idag fick jag samtal från Portugal. Det visade sig att min sida har räddat livet på en hund. Man kan bara känna sig ödmjuk och glad över allt folk använder min sida till förmån för hundar.

 

x

 

160229

Tack snälla för du har skrivit så mycket och bra angående parning, dräktighet, valpning och allt annat.
Du har svarat på alla frågor jag kommer på i dina texter. Beskriver jättebra hur allt går/kan gå till.
Varmt tack!!
Mvh
Annie

 

x

 

151113

Hej piaskennel!

 

Ville bara tacka för en fantastisk sida!! den bästa jag har ramlat över på stora internet! Vilken underbar information
Vi väntar förhoppningsvis valpar, tiken är i dag 12 om hon är dräktig. Hon är väldigt förändrad till sättet och brutalt mat tokig så din sida kommer vi besöka slaviskt nu för att själva hålla oss lite uppdaterade i utvecklingen.
 

Tusen tack för allt du skrivit och delat med dig utav!

 

x

 

Jag är glad och tacksam när jag märker att denna sida är till nytta och nöje. Det gör mig lycklig. Jag får också ynnesten att följa med i andras hundäventyr, vilket berikar mitt liv och ibland min kunskap.

Kunskap är otroligt viktigt för mig. Förnekar man sig kunskap, förnekar man sig utveckling.

Jag vill ge kunskap då det utvecklar människor och gör dem bättre och jag är mycket glad när jag kan få kunskap för då utvecklas jag och så blir jag bättre för varje kunskap jag tar till mig.

 

Uppdaterad 2022-04-10

 

© all rights on www.piaskennel.com belong to Annika Hagström